Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lucie Vondráčková natočila už přes 40 klipů

20. 11. 2011 | Úspěšní lidé
Úspěšná česká zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková připravila pro své fanoušky i tento rok předvánoční dárek v podobě nového 2DVD s názvem „2x20“, vychází 20.11. „DVD je dvoj, protože jsme natočili víc klipů, než se na tu jednu placku stříbrnou vejde,“ říká s úsměvem Lucie.

Ve spolupráci s vydavatelstvím Tommü Records sestavila edici všech svých videoklipů od roku 1993. Objeví se mezi nimi i všech pět, které již natočila letos.   Po filmovém Labyrintu, tanečním duetu s Michalem Davidem „Byla to láska“, oblíbeném „Absolutním Absurdistánu“, klipu pro milovníky koček „Kočičí“ na albu najdeme i nový, pohádkově folkový „JMMR“.  Jako bonus je na DVD zařazen i klip „Štětec“, ve kterém Lucka vystupuje se skupinou Street69.

Lucie VondráčkováNikdy by mě nenapadlo, že mám za sebou už víc jak 40 klipů. Neohlížím se moc často, myslím, že dívat se dopředu je jistější. Ale jednou za dvacet let se to dá,“ říká s úsměvem dvojnásobná držitelka ceny TýTý a stříbrná česká slavice, která se nadále pohybuje i na dráze herecké.

Lucie letos obdržela cenu za nejlepší herecký rozhlasový výkon a dále ztvárnila hlavní roli v thrilleru Labyrint, který by se měl v českých kinech objevit na začátku příštího roku. Stihla se i vdát za hokejistu Tomáše Plekance, se kterým nyní žije v Kanadě. Lucčino radostné období očekávání potomka zachytila na nových fotografiích ruská fotografka Vera Varley.

NOVÉ 2DVD S NÁZVEM „2X20" VYJDE 20. LISTOPADU!


Zdroj:Lucie Vondráčková.cz
Zdroj foto:musicpromotion.cz

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ještě jsem nevidělaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles