Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Madonna vyráží na turné i do Prahy

14. 02. 2009 | Úspěšní lidé

„Sticky a sweet tour“ je název nového Madonnina turné, které chystá v letošním roce po celé Evropě, Českou Republiku nevyjímaje. Toto nejúspěšnější Madonny turné roku 2008 na svou pouť vyrazí už v letos v létě.

V další serii koncertů se s Madonnou její fanoušci setkají už 4. července. Mezi zastávkami jsou i místa, kde Madonna ještě nikdy nevystoupila (Hamburg, Marseille, Oslo, Helsinky atd.). Do Prahy se Madonna vrací po 3 letech od dvou vyprodaných koncertů v Sazka Aréně. Letos však přichází Madonna s novinou a představí se v rámci megakoncertu pod širým nebem.

„Je to pro mne poprvé. Nikdy dříve jsem neprodloužila koncertní turné. Jsem šťastná, že mohu být zpět na cestě, navštívit místa, kde jsem nikdy nebyla, a vrátit se na místa, která miluji.“ říká Madonna k nově oznámeným koncertům.

13.8.2009 PRAHA – PŘÍRODNÍ AMFITEÁTR CHODOV

Turné „Sticky & Sweet“ vidělo v roce 2008 neskutečných 2 350 285 fanoušků v 58 městech. Prodeje vstupenek na Madonnu trhaly rekordy po celém světě – jen 650 000 lístků bylo prodáno na jihoamerickou část turné.

V roli speciální hosta se na turné Madonny „Sticky & Sweet 2009“ představí jedna z nejdůležitějších postav moderní klubové scény Paul Oakenfold, který remixoval skladby The Rolling Stones, Madonny, U2 a mnoha dalších. Paul Oakenfold patří mezi největší Djská jména světa a během letošního roku se chystá vydat nové album „Pop Killer“.

Madonnino poslední album „Hard Candy“ obdrželo několik nominací na ceny Grammy a umístilo se na prvním místě hitparádového žebříčku 37 zemí světa.


Zdroj: Livenation

DanielkaZ

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
obdivujem ju za jej húževnatosť a staranie sa o telo...z jej tvorby sa mi ale viac páčia staršie skladby...na koncert nemusím, nepotrebujem sa pozerať na jej kostýmy a tanečky, stačí že si pustím jej hudbu Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles