Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Miroslav Hrabě v rozhovoru ke crazy komedii Svatba (ne)bude…

16. 11. 2014 | Úspěšní lidé
Znojemský rodák, herec, moderátor a zpěvák Miroslav Hrabě se narodil v roce 1981. Vystudoval Divadelní akademii múzických umění v Praze. Účinkoval mj. v muzikálu Touha, Kapka medu pro Verunku či známé pohádce Zdeňka Trošky „Nejkrásnější hádanka“. Nyní má za sebou premiéru hudební crazy komedie Svatba (ne)bude…

ROZHOVOR:
JAKÉ JSTE MĚL LÉTO?

Tohle léto jsem si opravdu užil. Také díky práci jsem hodně cestoval po Čechách a objevoval krásná místa, která jsem zatím neměl možnost navštívit. Například Frýdlantsko mi hodně přirostlo k srdci. Když jsem měl volno, zavítal jsem také na pár dní za rodinou do Znojma, město, na které nedám dopustit a vždy se tam moc rád vracím.

V NOVÉ HUDEBNÍ CRAZY KOMEDII SVATBA (NE)BUDE HRAJETE OTCE. CO K TÉTO POSTAVĚ MŮŽETE PROZRADIT?

Že to je pro mě naprosto nová zkušenost, nikdy jsem otce nehrál, vždy spíše mladé a problematické kluky. Toto je táta od tří dětí a klaďas se vším všudy. Užívám si to, už kvůli tomu, že v tomto představení je opravdu skvělá parta přátel.

Miroslav Hrabě v rozhovoru ke crazy komedii Svatba (ne)bude…JSTE HERCEM, ZPĚVÁKEM, MODERÁTOREM... JE JEŠTĚ NĚJAKÁ PROFESE, KTEROU BYSTE CHTĚL VYZKOUŠET?

Moje profese je opravdu pestrá, od divadla, muzikálu, po natáčení, moderování, dabing. Stále jsem v novém prostředí a poznávám nové lidi. Je mi tu dobře, i když je to někdy opravdu fyzicky i psychicky náročné. Určitě by mne lákalo zkusit více profesí, třeba kapitán na lodi, nebo pilot jsou krásná povolání a také akční. Asi potřebuji k práci trochu adrenalinu...

MNOHO DIVÁKŮ VÁS MÁ JISTĚ SPOJENÉHO S POHÁDKOU ZDEŇKA TROŠKY „NEJKRÁSNĚJŠÍ HÁDANKA“. CO PRO VÁS TATO ROLE ZNAMENALA A JAK NA NATÁČENÍ VZPOMÍNÁTE?
Byla to moje první větší role před kamerou. Zdeněk je velký profesionál a pohodář. Je s ním opravdu legrace. Vzpomínám na toto období jako na krásné léto v krásném prostředí, např. zámek Sychrov a Žleby a krásné lesy na Hluboké. Jízda na koni, šerm, to je prostě pro herce bezvadná příležitost.

KALENDÁŘNĚ JE PODZIM... JAKÉ ROČNÍ OBDOBÍ MÁTE NEJRADĚJI?

Mám rád sluníčko a teplo, takže u mne vítězí léto. Rád cestuji a miluji moře. Nedávno jsem se vrátil ze španělské Valencie, která si mne opravdu získala. V Čechách přichází zima a já už mám pomalu opět toulavé nohy a někam bych utekl.

CO VÁS ČEKÁ V BUDOUCNU? NA CO SE FANOUŠCI MOHOU TĚŠIT?
Bezvadná představení v divadle Radka Brzobohatého a v divadle Broadway. Věřím, že budeme také hrát co nejvíce „Svatbu“. Mám pár natáčecích dní v historickém německém filmu pro televizi ZDF, takže opět dobová záležitost. Těším se, protože budu mít krásné kostýmy a chvílemi i rokokovou paruku, takže bude legrace. Dostal jsem také nabídku od spisovatelky Kateřiny Tomanové nazkoušet lehce improvizované představení s názvem Krásný a Krásnější. Budeme mít jen hrubou kostru scénáře. Zbytek bude na naší improvizaci, takže by představení mělo být pokaždé trochu jiné, což je pro herce velká výzva.

Autor rozhovoru: více autorů
Zdroj: Divadlo Kalich
Foto: Michal Škvor, Jana Pertáková


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Miroslav Hrabě v rozhovoru ke crazy komedii Svatba (ne)bude…:

Miroslav Hrabě v rozhovoru ke crazy komedii Svatba (ne)bude…
Miroslav Hrabě v rozhovoru ke crazy komedii Svatba (ne)bude…
Miroslav Hrabě v rozhovoru ke crazy komedii Svatba (ne)bude…
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !