Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mistr střihu a stylingu Michael Shaun Corby

14. 10. 2008 | Úspěšní lidé

První společná akce manželů Pomeje


Hollywoodský kadeřník Michael Shaun Corby předvedl své velkolepé umění na Alterna Hair Night Show 2008. Profesionální kadeřník, který se řadí mezi pět nejlepších kadeřníků světa, je dvorním kadeřníkem Paris Hilton, Cameron Diaz, Britney Spears a připravuje řadu celebrit na předávání Oskarů, dokázal během necelých dvou hodin ostříhat a upravit šest modelů před zraky diváků.

Na Alterna Hair Night Show 2008, která se konala v krčském zámečku St. Havel, přijalo účast několik celebrit a známých osobností jako jsou Iveta Pomeje Bartošová, která zazpívala několik svých skladeb.
Celý večer excelentně moderoval Jiří Pomeje (43) a nedočkavě mezi učinkováním před hotelem vyhlížel Ivetu Pomeje Bartošovou (42), která unavená a v horečkách přijela odzpívat pár hitů na Alterny slavnostní večer.

Alterna Hair Night SnowAlterna Hair Night Snow















Publikum ji přivítalo nadšeným potleskem a pohupovalo se do rytmu jejích písní. Iveta se líbila americkému kadeřníkovi Michelu Shaunu Corbymu a ten se s ní rád několikrát vyfotil....

Tento večer, při kterém zazářila hollywoodská hvězda, byl zakončen emotivním vystoupením formace PA-LI-TCHI, kteří svou eurofickou fire show vtiskly do paměti návštěvníkům závěrečný slogan večera "Zapalte se pro Alternu". První akce manželů Pomeje sklidila veliký úspěch.

Alterna Hair Night ShowAlterna Hair Night Snow








Michael Shaun Corby

- dvorní kadeřník Paris Hilton, Cameron Diaz, Britney Spears, Nicole Ritchie, ...

Tento mistr střihu a stylingu vystupuje po celém světě a svou prací posouvá hranice inovace. Svou výjimečnou kariéru začínal tréninkem pod stylistickou špičkou: Jose Eberem a Umberem v Beverly Hills. Pod jejich vedením se učil a zdokonaloval techniku, která z něj později udělala nejžádanějšího stylistu v oboru.
Alterna Hair Night ShowNež se připojil k Alterna, Michael Shaun vládl nůžkami, hřebenem a fénem, aby vytvořil úžasné účesy, které zářili ve videoklipech, televizních shows a filmech. Posledních pět let tento „stylista stylistů" dohlížel a navrhoval všechny významné kolekce společnosti Alterna. Od unikátního stylingu a střihačské techniky až po vzdělávací programy a ohromující vystoupení, jimiž Michael Shaun prokazuje, že je ztělesněním stylistického umění. Často pracuje jako expert stylingu pro televizní pořady. Ve svém volném časem Michael Shaun cestuje a udivuje svět svým kadeřnickým uměním. Najde si čas také na péči o záviděníhodný rejstřík svých soukromých klientů z řad celebrit a vždy vyhledává podněty k inspiraci pro další strhující Alterna kolekci.



Zdroj: 4alterna

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
i účinkující by mohli mít upravené účesy, nebo na ně platí "KOVÁŘOVÁ KOBYLA.........."
Obrázek uživatelky
profil
no musím říct, že sem udělala za mého povolání lepší, ale zase ten stres a 2hodiny času, to není žádná sranda a taky měl střihy už předpřipravené, takže je to jednodužší....
mně se líbí jen ty kudrlinky SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice