Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Monika Bagárová ve víru příprav své další hudební cesty

19. 03. 2010 | Úspěšní lidé

Monika Bagárová se nachází na rozcestí své bohaté hudební minulosti opředené řadou úspěchů a zkušeností především na poli české jazzové scény a nadějných zítřků plynoucích z nesčetného množství nabídek a možností, jichž se mladičké zpěvačce dostává díky účasti v soutěži Česko-Slovenská SuperStar.


Příprava repertoáru v rytmech R'n'B, vydání vlastní desky, duet s Jánem Bendigem, průběžné vystupování  v rámci různých hudebních formací, ale i řada doprovodných aktivit v podobě charitativního turné v součinnosti s La Sophií Yvetty Blanarovičové, focení s renomovaným umělcem Lukášem Vrtílkem nebo spolupráce se společností Dermacol, jež Moniku oslovila jako tvář své kampaně pro rok 2010. . .To vše a mnohé další naplňuje hektické dění kolem mladičkého talentu charismatické Moniky Bagárové.


Taneční repertoár, duet s Jánem Bendigem a vlastní deska


monikaVe víru příprav na další hudební cestu zpěvačky se především pilně pracuje na repertoáru v tanečním rytmu R'n'B, který Monika zanedlouho na koncertech představí. Tvůrčí činnost zastává jádro "skoro rodinné" jazz-funkové skupiny Connection, z jejíž řad bude částečně sestavena i Moničina kapela. Předmětem intenzivního jednání je také vydání vlastní desky, provázené řadou producentských i autorských nabídek spoluprací, z nichž si zdravě ambiciózní a cílevědomá Monika s podporou svého týmu aktuálně vybírá. Prvořadě se však řeší společný duet s Jánem Bendigem, který je fanoušky žádán a doslova očekáván.


Další hudební projekty a vystoupení


Kromě akcí, na nichž většinou po boku svých kolegů ze SuperStar zpívá písně ze soutěže, Monika nadále koncertuje se svým jazzovým kvartetem a k hudební spolupráci byla oslovena i známým bigbandem B-Side Band, se kterým účinkovala již před soutěží. Brzy také představí speciální vystoupení za doprovodu smyčcového kvarteta a klavíru.


Tvář Dermacolu a umělecká spoupráce s Lukášem Vrtílkem


Vedle nesporného hudebního talentu si zaslouženou pozornost získává i Moničin půvab, který zpěvačka zúročí jako tvář letošní kampaně kosmetické společnosti Dermacol.  Své portfolio významně obohatila spoluprací s renomovaným českým fotografem Lukášem Vrtílkem, jenž ve své umělecké práci zachytil naturální kouzlo charismatické krásky s obrovským citem pro přirozenost a v čisté kráse jednoduchosti.


Charitativní turné


monikaV průběhu měsíce března se Monika Bagárová účastní charitativního turné pod názvem Otevření ligy malé kopané pro DD organizovaného pro děti z domovů Jihomoravského kraje. Akce vznikla spojením Moničina přání opuštěné děti navštívit a plánovaných aktivit Brněnského svazu malé kopané, hlavního organizátora tohoto projektu na Moravě. Program, během kterého Monika zazpívá a podnikne autogramiádu, ale potěší i děti z domovů v Praze a Středočeském kraji, kam se volným pokračováním dobročinná tour rozšíří díky spolupráci s Yvettou Blanarovičovou a pod záštitou organizace La Sophia.


Oficiální webové stránky


V neposlední řadě finalizuje Monika Bagárová obsah svých oficiálních webových stránek  Monika Bagárová.eu, na kterých bude veškeré dění kolem její osoby průběžně aktualizováno.


Zdroj: Monika Bagárová.eu
Foto: Lukáš Vrtílek


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
prijemna a hezka ......leccos jeste dokaze
Obrázek uživatelky
profil
Byla to moje favoritkaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moc pěkná dívenka s pěkným hlasem. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles