Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Natalia Oreiro se vrací

2. 12. 2011 | Úspěšní lidé
Natalia Oreiro čeká své první dítě. Tahle novinka před několika týdny obletěla svět. Bylo to přitom po dlouhé době, co se o téhle uruguyajské hvězdě začalo opět mluvit. Ještě před nedávnem se Natalia objevovala téměř denně v mnoha českých domácnostech.

Psal se rok 2000 a v České republice vrcholila popularita argentinské telenovely Divoký anděl, kde Natalia ztvárnila nezapomenutelnou postavu Milagros bojující o lásku „blonďáčka“ Iva. Na popularitu seriálu navázalo i debutové album s písněmi v latinskoamerickém stylu nazvané prostě Natalia Oreiro. Úspěchy na poli hudby sklízela Natalia i s dalšími deskami Tu veneno a Turmalina.

Od roku 2003, kdy Turmalina vyšla, se ale stále na její další hudební počin čeká. Televizní a filmová kariéra Natalie Oreiro skýtá mnohem bohatší výčet titulů. Kromě Divokého anděla se na českých obrazovkách objevily i další argentinec v new yorkuúspěšné telenovely Kachorra a Jsi můj život. Hereckým partnerem v seriálu Jsi můj život se Natalii opět stal Facundo Arana, se kterým vytvořili úspěšný pár už v Divokém andělovi.

Telenovela Jsi můj život se v České republice vysílala před čtyřmi lety a od té doby se zdá, jako by se po Natalii Oreiro slehla zem. Herečka a zpěvačka ale zatím pilně pracuje. V roce 2006 si zahrála ve filmu La Peli roli novinářky. O rok později si splnila svůj dětský sen a stala se módní návrhářkou. Se svou sestrou Adrianou si založila módní značku "Las Oreiro".

A v oblasti módy slaví velké úspěchy, její šaty si oblíbila i řada celebrit. V televizi se Natalia Oreiro objevila opět v roce 2008, kdy si zahrála v první internetové argentinské telenovele Amanda O. V poslední době se ale Natalia zaměřuje především na filmové role. Jedním z nejnavštěvovanějších filmů se v Argentině stal její film Música en Espera.

S filmem Francia, kde si zahrála matku 12ti leté dcery, se pro změnu Natalia objevila i na světových festivalech v Itálii, Španělsku, Brazílii a Kubě. Zatím posledním filmem Natalie Oreiro je komediální muzikál z 80. let Miss Tacuarembó.

Čeští fanoušci Natalie Oreiro mají nyní možnost nahlédnout i do jejích filmových začátků. Prvním filmem, ve kterém si Natalia zahrála, byla komedie z roku 1998 Argentinec v New Yorku. Při své premiéře tenhle film dokonce předhonil v návštěvnosti i Titanic! Jak to mladé Natalii Oreiro slušelo, se můžete podívat 3. prosince ve 21:25 a 4. prosince ve 21:25 na stanici Zone Romantica.

Argentinec v New Yorku


Veronika je mladá, půvabná a sebevědomá žena, která vždy dostane vše, po čem touží. Během dovolené v New Yorku ji toto město úplně učaruje, a tak se rozhodne přestěhovat se na Manhattan. Její táta, muzikant Franco je z jejího rozhodnutí nešťastný. Vyrazí za ní s představou, že ji přivede zpět do rodného Buenos Aires a že se mu také podaří zlepšit jejich vztah.

 Velmi nerad a s velkým sebezapřením však musí přiznat, že jeho dceři se během krátkého pobytu v New Yorku podařilo dosáhnout mnoha úspěchů. Založila si svou hudební skupinu, úspěšně vykročila na dráhu profesionální zpěvačky a je zasnoubená s Američanem, který ji zbožňuje. Když toto všechno zjistí, začne Franco strašně žárlit. Jak na její rychle a úspěšně se rozvíjející hudební kariéru, tak na štěstí, které ji potkalo v osobním životě.

V prostředí New Yorku zažije Franco nečekaná dobrodružství a ocitá se na křižovatce citových vztahů dcery a otce. Film Argentinec v New Yorku, plný smíchu i slz, přináší nezapomenutelné chvíle, ve kterých otec zjišťuje, že jeho dcera, která pro něj byla ještě včera malou holčičkou, se mění v dospělou ženu.

Zdroj: PR konektor.cz

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Líbí se mi pořádSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
a pořád stejný kraviny...
Obrázek uživatelky
profil
pořád hezká holka...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles