Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

První živé vystoupení legendy světové hudební scény v ČR Joan Osborne

29. 04. 2010 | Úspěšní lidé

KONCERT ZRUŠEN!!!!!


Zveme Vás na velkou kulturní událost, kterou je první živé vystoupení legendární americké písničkářky a rockerky Joan Osborne v ČR. Joan Osborne vystoupí živě v Praze na venkovním podiu v music clubu Modrá Vopice ve Čtvrtek 13.5.2010.


Koncert začne v podvečer v 19:00 hod. a jako speciální hosté se na tomto koncertu představí americký poeta Licien Zell v čele mezinárodní alternativně rockové formace The Wavemen, česká stálice Lenka Dusilová, nastupující hvězda Jana Lota a lahůdková alternative blues formace Rubiano. Joan Osborne je celebritou světové hudební scény a požívá velkého respektu u svých kolegů. Joan Osborne se nejvíce proslavila světovým hitem "One of Us" a spoluprací s členy skupiny Grateful Dead.


joanNarodila se v Kentucky, odkud se v osmdesátých letech přestěhovala do New Yorku a založila si hudební vydavatelství Womanly Hips. Zde jí vyšel její debut Soul Show. Womanly Hips vydalo několik nezávislých desek a potom si jej koupila nahrávací firma Mercury Records.


Mnohem většího úspěchu než se svým debutem ovšem Joan Osborne dosáhla se svým druhým albem Relish (1995), kterého se prodalo více jak 5.000.000 kopií. Z tohoto alba vzešel světový mega hit "One of Us".


Je to nejpopovější skladba celého alba, které je jinak někde na pomezí mezi country, blues a folkem. Z alba Relish ještě vzešli singly "St. Teresa" a "Right Hand Man". Po vydání tohoto alba se řady jejích fanoušků značně rozrostly. Joan Osborne si tak vybudovala pevné místo mezi písničkářkami joanjako Tori Amos nebo Sarah McLachlan. Třetí album Rihteous Love se opět dostalo do světových hitparád. V létě 2003 podnikla se svou kapelou řadu vystoupení společně se skupinou Dixie Chicks.


Ve stejném roce také spatřilo světlo světa album cover verzí klasických rockových a soulových písní How Sweet It Is. Další album Pretty Little Stranger vyšlo v roce 2005 a Joan sama o něm mluví jako o "nashvillském albu". Na albu je také píseň "After Jane", která je o milostném vztahu dvou žen. Joan v několika rozhovorech otevřeně přiznala, že je bisexuální.
Poslední dvě vydaná alba se jmenují Breakfest in Bed (2007) a Little Wild One (2008). 


Zdroj: Modra Vopice.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku První živé vystoupení legendy světové hudební scény v ČR Joan Osborne:

První živé vystoupení legendy světové hudební scény v ČR Joan Osborne
První živé vystoupení legendy světové hudební scény v ČR Joan Osborne
První živé vystoupení legendy světové hudební scény v ČR Joan Osborne
První živé vystoupení legendy světové hudební scény v ČR Joan Osborne
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je dobrá
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles