Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sandře přineslo štěstí číslo 316

13. 11. 2009 | Úspěšní lidé

Téměř celý letošní rok a zejména podzim žila Sandra Rosová přípravami na soutěž Stars at Sea, která se konala na přelomu října a listopadu na lodi kroužící Karibikem.  Soutěž probíhala v několika disciplínách a loď během té doby se zastavila na ostrově Key West, který je vzdálen pouhých 150 km od Kuby a na mexickém ostrově Cozumel, což v řeči Mayů znamená ostrov vlaštovek.

Po čtyřech dnech plavby se loď vrátila zpět do přístavu v Miami.
Štěstí v soutěži Sandře přinesly možná vlaštovky (poslové našeho jara),  ale především soutěžní číslo 316, součet jeho číslic dává číslo jedna, kterou Sandra považuje za svou osudovou, protože se narodila 11.11. Soutěže se zúčastnilo 375 soutěžících z celých Spojených států a Sandra byla jediná Češka a navíc také historicky první Češka v dějinách této soutěže. V odborné porotě zasedlo čtyřiadvacet odborníků, vesměs z modelingových a hudebních agentur či nahrávacích a televizních společností.

sandra-a-jeji-cenyTato porota udělila Sandře třetí místo v kategorii monolog, druhé místo v modelingu (runway a promenáda v plavkách), druhé místo v kategorii talent (tanec a zpěv – Sandra zpívala anglicky píseň Call Me s textem Marshy Kocábové).  A pak trofej nejcennější: TOP FEMALE, tedy absolutně nejvyšší cenu v ženské kategorii. Fotografie ze soutěže nejsou k dispozici, protože jakékoliv fotografování a natáčení během soutěže bylo zakázáno.

Na závěrečný ceremoniál šla Sandra trochu nejistě, protože ocenění, zejména to nejvyšší, nečekala. O to měla větší radost, když si pro ceny chodila. Sama řekla: „Ceny od odborníků mne těší, protože oceňují kvalitu vystoupení. Dává mi to velkou sílu do budoucna.
Sandra se vrací do Prahy 25. listopadu a naplno se vrhne do studií, které trochu zanedbávala (studuje diplomacii) a také musí dokončit nahrávání CD, které zčásti už natočila ve studiu Dana Hádla.


Několik otázek na Sandru:

Jak vypadalo vaše vystoupení na lodi? Co jste všechno předvedla?
Na soutěži jsme se zúčastnila několika disciplín. Vybrala jsem si tanec, zpěv, monolog, promenádu v plavkách a promenádu v trendy outfitu. Byly tam také disciplíny jako improvizace dialogu nebo samostatná improvizace něco jako prodávání produktu v TV reklamě. Jelikož angličtina není má rodná řeč, tak jsem si netroufla zúčastnit se těchto disciplín, protože se používá převážně slangová řeč, kterou nás ve škole neučí :)))).

Kdo všechno vám pomáhal vystoupení připravit?
Na monolog mě připravoval divadelní producent David John Huber z Fort Myers. Hudebně jsem si nechala radit od profesorky Jany Novákové z Ježkovy konzervatoře a song Call Me připravil Daniel Hádl, David Solář a text jsem probírala z Marshou Kocábovou, která je zároveň jeho autorkou. Na runway a veškerý modeling mi dával cenně rady stage director Corey Ball z Miami. Ostatní rady, abych obstála, jsem průběžně dostávala od Deann Foltz.

Jak probíhala zkouška na vystoupení a kolik jich bylo?
Zkoušky byly několikrát týdně a denně jsme trénovala to, co jsem se při zkouškách naučila.

sandra-u-moreKde jste všude fotila a jestli můžete, pak i pár informací o fotografovi.
Další zkušenosti jsem získávala při focení na ostrově Sanibel a North Captiva s fotografem  Alexem Rodriguezem z Miami, který nás učil práci před objektivem a dával nám pěkně do těla, protože focení při 35 stupňovém vedru na ostrově, kde štípají komáři a neviditelné mušky, byla asi ta nejhorší zkušenost.

Jak zvládáte školu?
Z toho jsem asi nejvíc mrzutá, školu vůbec nestíhám, jsem strašně pozadu a mnohem raději bych seděla v lavici a jen si vyposlechla látku, protože teď je to celé jen na mně a učivo si musím do hlavy nalévat sama.

Co bude, až skončí pobyt v USA?
Celkem jsem byla překvapená, že si mne po skončení soutěže zavolalo devět producentů a agentů, kteří mě pozvali k osobnímu pohovoru, kterému se říká "CALL BACKS". Bylo to  dost velké číslo oproti ostatním soutěžícím, dokonce  si mě vyžádalo SONY EPIC Records, Famous Faces, hudební televizní společnost VH1 a další. Stejně si myslím, že z toho nic moc nebude, protože jsem pro americký showbiz příliš mladá a šestnáctileté holce asi nikdo pracovní povolení nevyřídí.

Nejzajímavější a nejhorší zážitek?
Obrovským zážitkem je celkově gigantická loď, která působí jako obrovský jedenáctipatrový hotel s šestnácti výtahy, casinem, obrovskými sály, salonky, bary, prostory pro kolonádu, bazény, tobogány, diskotéky. Vše s plným servisem včetně 1040 obsluhujících. Zkrátka neuvěřitelný sen. Asi nejhorší zážitek byla rivalita mezi mnou a Američany, kteří jsou ochotni jít za úspěchem přes intriky a mrtvoly. Ovšem nejkrásnější pocit jsem měla z ocenění nejvyššího TOP Female, které mi udělila odborná americká porota, ve které byli producenti, kteří pracují na takových hvězdách jako je např. Shakira, Miley Cyrus, Beyoncé, Jenifer Lopez a další.

Kdy se vracíte do Prahy a co budete do svého odjezdu všechno v Americe ještě dělat?
Do svého návratu, který mám předběžně plánovaný na 25. 11. 2009, budu muset dohnat školu. Musím zpracovat materiály pro agenty a producenty, kteří si mne volali k osobnímu pohovoru "CALL BACKS". Ozvala  se i agentura Famous Faces, která by mně chtěla nabídnout pro zajímavý projekt , ale všechno je nyní čerstvé a ve hvězdách :-)).


Zdroj: Sandra Rosová.com


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !