Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seal přijede do Prahy a zazpívá své největší hity!

18. 05. 2010 | Úspěšní lidé

Britský zpěvák Seal se vrací do Prahy! Právě tady odstartuje turné Best of a zazpívá všechny své největší hity! V holešovické Tesla Areně vystoupí 6. července 2010 a jako bonus přidá několik zbrusu nových písní z připravovaného alba. Odstartujte hudební léto s fenomenálním Sealem!


Slavný zpěvák Seal při své poslední návštěvě Prahy v roce 2008 představil album System, jež vydal na konci roku 2007 ve spolupráci s britským hudebníkem a skladatelem Stuartem Pricem, který byl spoluautorem a producentem Madonnina alba Confessions on a Dancefloor i autorem remixů pro kapely No Doubt a Coldplay. Fenomenální zpěvák Seal poté vydal album „Soul“, se kterým po světě koncertoval vloni a sklízel mimořádný úspěch – jeho show byla dokonce hodnocena jako „audiovizuální exploze“!


sealA proto se rozhodl vyrazit na turné, které odstartuje červencovým koncertem právě v Praze. Fanoušci se mohou těšit na všechny největší hity, Seal na pražském koncertě nevynechá jediný! A tak zazní i nejslavnější „Kiss From A Rose“,Crazy“ či „Amazing“, a přidá také několik romantických písní z alba Soul a malou ochutnávku z připravované desky, která vyjde letos v září.


Cenami Grammy ověnčený zpěvák, textař a skladatel Seal začal vystupovat už jako jedenáctiletý školák, ale na profesionální britské hudební scéně se objevil počátkem 90. let. Následoval single "Crazy", který se dostal do Top 10, obsazoval první příčky nejen britských hitparád, a Seal se dočkal nadšení u kritiků i posluchačů. Hvězdná dráha urostlého zpěváka brazilsko-nigerijského původu začala stoupat raketovým tempem, od té doby prodal více než 20 milionů alb po celém světě. Postaralo se o to dalších pět veleúspěšných desek, které osobitým způsobem spojují žánry soul, pop, rock a R&B.


"Natočil jsem již spoustu záznamů, ale nikdy pro mně nebylo nahrávání větším zážitekem, než právě při spolupráci se Sealem. Myslím, že je to jediný zpěvák na světě, který může udělat album, kde přinese do klasických žánrů něco naprosto nového, takový svůj unikátní otisk. Seal se narodil proto, aby mohl takové písně zpívat,“ řekl mistr zvuku David Foster, který dělal Sealovu desku System.


Seal zůstává svůj a jeho křehký soulový projev je nenapodobitelný. Jeho hity ze všech alb obsadily první místa českých i světových hitparád! Sealova hudba má nepopíratelnou uměleckou hodnotu, může za to především zpěvákův skladatelský talent, úžasný hlas a mimořádné hudební cítění. Sám dokáže složit nápadité melodie, které obsahují často i různé hudební "vychytávky" ukryté pod obalem jeho písní. Sealův hlas, jeho lehce chraptivý baryton, který se stal poznávacím znamením takových hitů jako jsou “Prayer for the Dying,” “Kiss From a Rose,” a “Don’t Cry” znásobuje snovou atmosféru.


Speciláním bonbónkem je píseň “Wedding Day” - emocionální baladu, kterou Seal složil toho rána, kdy se oženil s topmodelkou Heidi Klum, nazpíval právě se svojí maželkou! Spolu vychovávají čtyři děti, Heidinu dceru Leni z předchozího vztahu s magnátem Formule 1 Flaviem Briatorem, a jejich tři společné děti - syny Henryho, Johana a dceru Lou. Po narození jejich dcerky se Heidi vzdala svého slavného příjmení Klum a přijala Sealovo - Samuel.Sedmačtyřicetiletý Seal vystoupí 6. července 2010 v Tesla Areně (Velké sportovní hale) v Praze 7, do České republiky přijíždí po čtvrté.


Vstupenky na strhující koncert světoznámého zpěváka Seala jsou v tradičních předprodejích sítí Ticketpro, Ticketportal a TicketArt v cenách od 750,- do 1.200,- Kč a VIP 1.600,- Kč.


Zdroj: Makroconcert.com


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mozna nekde v radiu ...ale rozhodne ne za cenu vstupenky
Obrázek uživatelky
profil
jak vypadá, líbí se i světové modelceSmajlík,
ale ta cena vstupenky se mi nelíbí. Když jsme dva...
Obrázek uživatelky
profil
ten je chudák ošklivej.....hity nehity, nešla bych na něj.....Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles