Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stopy života - rozhovor s Kateřinou Brožovou

24. 10. 2014 | Úspěšní lidé
Stopy života mají dvě dramaturgické linky. První je vždy příběhem osoby, již nepříjemné životní události zavedly na psychiatrické pracoviště,  druhá mapuje život a práci lékařů na psychiatrii, kteří danou osobu vyšetřují. Hlavní dějovou linkou seriálu je pak osobní i profesní život primářky psychiatrie Lýdie Kellerové a jejího manžela Marka v podání Kateřiny Brožové a Marka Vašuta.

Stopy života: Rozhovor s Kateřinou Brožovou
alias primářkou Lýdií Kellerovou:


Jaká je Vaše role v seriálu Stopy života?

Lýdie Kellerová je profesionálka, ve své profesi vyžaduje tvrdost, a tak z jistého úhlu pohledu může vystupovat nepříjemně. Ale i ona je zranitelná, zvláště v soukromí. Touží po dítěti, ale rozpadá se jí vztah.

Stopy života - rozhovor s Kateřinou BrožovouSeriál z prostředí psychiatrie, to tu ještě nebylo…

Stopy života považuji za vskutku velmi zajímavý projekt, myslím, že mnoho diváků se v něm může najít a díky němu objevit cestu z vlastních problémů. Mám radost, že se na něm podílí tolik herců tak zvučných jmen. Stopy života vypráví příběhy inspirované skutečností a všechny jsou silné a uvěřitelné. Věřím, že diváky, kteří si najdou cestu ke Stopám života, velmi zasáhnou, protože to jsou skutečné příběhy ze života. A možná se tam někteří lidé najdou a třeba jim opravdu pomůžeme.

Zasáhl vás nějaký z příběhů silněji než ostatní?

Ano, byl to například příběh chlapce, kterého maminka celý život utiskovala, byla na něj velmi zlá od dětství až po jeho dospělost. Až se ten kluk rozhodl ukončit život. Anebo je tam silný příběh seniora, který se po smrti manželky dostane do domova důchodců a velmi těžko se sžívá s ostatními. Někteří ho doslova terorizují a byli by ho schopni zničit.

Setkala jste se někdy ve Vašem okolí s případem podobným tomu, jaký vypráví Stopy života?

V jistých obdobách ano. Není těžké si představit ženu s dítětem, kterou velmi brzy opustí muž a ona si tu nenávist vůči němu kompenzuje na synovi. Upne se na syna tak, že už si sama není schopná vytvořit jiný vztah a zničí život sobě i jemu. Vazby matek na syny mohou být velmi silné.

Nový seriál Stopy života můžete sledovat
každý pátek vždy od 20:10 na TV Barrandov.


Zdroj, foto: TV Barrandov

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !