Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Taťána Kuchařová na Miss ČR opět ve výjimečné saténové róbě

13. 03. 2008 | Úspěšní lidé
V saténové róbě s velkým dekoltem na zádech přijde v sobotu 15. března na finále Miss ČR vítězka Miss World Taťána Kuchařová, aby tu zasedla v soutěžní porotě. Béžové večerní šaty s růžovým nádechem, zdobené skleněnými korálky a elegantními „secesními“ ověsy, pro ni opět navrhla HANA HAVELKOVÁ. Módní designérka už Taťánu vyzbrojila už několika „vítěznými“ róbami do soutěží krásy, ale i desítkou dalších modelů pro nejrůznější společenské příležitosti.

„Táňa s titulem nejkrásnější ženy světa už nemusí s nikým soutěžit, současný model proto její půvab a sexappeal spíš jenom rozehrává a podtrhuje,“ říká Hana Havelková.
Taťána Kuchařová V jejích bílých šatech Taťána Kuchařová korunku Miss World kdysi přebírala a v černé róbě ji pak loni předala své nástupkyni. Na sobotním finále soutěže Miss ČR se Taťána představí ve splývavém, asymetricky řešeném modelu se svůdnou siluetou mořské panny. Výrazné, až architektonicky strohé linie modelu rozehrávají korálkové šňůry a skleněné kameny značky Swarovski, které spolu s blyštivými ověsy dodávají šatům slavnostní vzhled.


„Velká večerní róba by měla dodat výjimečný pocit každé ženě,“ míní návrhářka, která zdaleka netvoří jenom pro mladé a dokonale stavěné modelky a miss, ale pro ženy rozmanitého věku, půvabů i povolání.

Hedvábný fialový top značky HH má v šatníku například moderátorka Štěpánka Duchková, sametové šaty s vlněnou výšivkou nosila v těhotenství Lucie Talmanová, na audienci u švédské královské rodiny si u Hany Havelkové vybrala model manželka švédského ambasadora v Praze. „Róbu v podobné barevnosti jako je model Táni Kuchařové jsem nedávno navrhla například pro mluvčí liberecké nemocnice, která v ní odtančila primátorský ples,“ říká Hana Havelková.

Taťána Kuchařová Taťána Kuchařová




























„Pocit, že je zářící hvězdou večera, by si občas měla dopřát každá žena,“ míní designérka, podle níž jde spíš o výjimečnost, ne o přezdobenost nebo prvoplánový „sexy look“.

„Od okázalosti a bohatého vzhledu se móda znovu vrací k jednoduchosti a čistotě,“ míní Hana Havelková, „elegantní, sofistikovaně navržené róby, podtrhující vnější půvab, osobnost i vkus své majitelky, budou ale in vždycky.“



Připravili jsme pro Vás také medailonky jednotlivých finalistek Miss ČR 2008.

Zdroj: www.havelkova.com

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
já si taky nemyslím že ma plastiku.Každa žena je krasna pokud si ji do rukou vezmou odbornici z řad kadeřniku a dalších a dalších.Krasa ma byt přirozena a ne že vylezu nafintena a upravena ze salonu a jeee ta je krasna.To potom neni moje prace ale nekoho jiineho.A rano se člověk probudi a nepoznase.
Obrázek uživatelky
profil
Nevím, proč by jí měly holky, co tady psaly o plastice, závidět. Kuchařová sama se k tomu přiznala a můj osobní názor je ten, že tohle není žádná miss. Přes plastiky získat korunku? Znám holky, které vypadají mnohem víc přirozeněji než TK.
Obrázek uživatelky
profil
ale myslím si že když šla do soutěže byla hezčíasi má barvu
#[div style="text-align:center"]##[a href="http://www.chytrazena.cz/fotoalbum/nejnovejsi-fotografie/4518-oslava/alpy_-tam_byly_rodice-45493.html"]##[img style="margin:5px;" src="http://www.chytrazena.cz/gal/fotky/pas/120526021139.jpg" alt="" title="taťkovy muselo být blbě"/]##[/a]##[/div]#
Obrázek uživatelky
profil
Protože je krásná a má šarm a podobá se dětským panenkám. Máš pravdu, závidí.
Obrázek uživatelky
profil
proč si myslíte, že má plastiku??
ach ta závist Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice