Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Úspěšné MADELAND Turné LUCIE BÍLÉ je v polovině

19. 10. 2007 | Úspěšní lidé
V pátek 19. října vstoupí koncertem v Jihlavě do své druhé půle letošní výroční MADELAND turné LUCIE BÍLÉ, které bilancuje 22 let sólové kariéry této fenomenální české zpěvačky.

Dosavadní zastávky turné ve Strážnici, Ostravě, Hradci Králové a Brně se těšily ohromnému zájmu ze strany diváků i médií. Návštěvníci turné si pochvalují nejen pěvecké výkony hlavní protagonistky a jejích hostů - Ewa Farna, Václav „Noid“ Bárta, Ondřej Soukup, Kamil Střihavka, ale rovněž výborně zvolený repertoár koncertů.
Ten je postaven na těch nejlepších skladbách, které Lucie Bílá v průběhu své kariéry nashromáždila. Uznalé reakce sklízejí rovněž excelentní muzikantské výkony hostujícího kapelníka Petra Maláska a jeho orchestru. Působivý dojem zanechá rovněž vizuální scéna show obohacená o zajímavou a raritní video projekci.

MADELAND Turné LUCIE BÍLÉ Stejně jako na předchozích zastávkách MADELAND tour, i v Jihlavě zazpívá Lucie Bílá svých 22 osudových skladeb, mezi nimiž nebudou chybět hity „Vokurky“, „Haňa Zaňa“, „eSeMeS“, „Miluji tě“, „Amor Magor“, „Trouba“ , či duety s Ewou Farnou („Láska je láska“), Václavem „Noidem“ Bártou („Paranoid“) či Kamilem Střihavkou (Skleněný hvězdy“). Hudební skladatel a producent Ondřej Soukup doprovodí Lucii Bílou na baskytaru při písni „Živý nás nedostanou“.


Termíny MADELAND Turné LUCIE BÍLÉ:

• 15.9.2007 Strážnice - Zámecký park – amfiteátr
• 03.10.2007 Ostrava - Zimní stadion SAREZA
• 05.10.2007 Hradec Králové - Kulturní dům ALDIS
• 09.10.2007 Brno - Hala Rondo
• 19.10.2007 Jihlava
• 23.10.2007 Liberec - TIP SPORT aréna
• 08.11.2007 Zlín – Sportovní hala NOVESTA
• 11.11.2007 České Budějovice - Sportovní hala
• 13.11.2007 Praha – Lucerna



Vstupenky na všechny koncerty MADELAND Turné seženete v prodejní síti Ticketpro, Ticketstream, Ticket-art a Ticketportal.

O vstupenky na zbývající koncerty můžete také soutěžit na www.chytrazena.cz - nově ve víkendových soutěžích.

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !