Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vendula Svobodová má pro syna nového tatínka

7. 05. 2008 | Úspěšní lidé
Jednou z nejčastěji se objevujících tváří titulních stránek bulváru je bezesporu Vendula Svobodová.

Zájem kolem ní neutichá ani po téměř roce a půl, kdy zemřel její manžel, skladatel Karel Svoboda. V posledních týdnech se veřejnost dozvídá detailní informace o jejím novém partnerovi, kterým je Patrik Auš. Reportérce TOP STAR magazínu Martině Jandové se podařilo získat exkluzivní rozhovory s Vendulou Svobodovou i Patrikem Aušem.

Jak přijal nového „tatínka“ malý Jakub? Je pravda, že Patrik Auš trpí depresemi?

Magazín topstarVendula Svobodová je ze vztahu svého přítele Patrika a syna Jakuba nadšená. „Kuba si s Patrikem moc rozumí. Blbnou spolu, hrají fotbal, jezdí spolu na kole,“ prozrazuje Vendula. Nic ale není tak růžové, jak to na první pohled vypadá. Vendula má sice z jejich vzájemné symbiózy radost, ani v tomto případě však nechybí ono „ale“. „ Pro mě je to strašně těžké. Jako matka se cítím věčně povinována být za to vděčná, protože Kuba není Patrikův syn. Cítím se velmi zvláštně,“ přiznává Vendula.

Nedávno proběhla médii informace, že Patrik Auš trpí depresemi. „Každý z nás občas navštíví nějakého psychiatra, psychoterapeuta. Patrik je člověk, který je workholik, nesmírně pracuje, je toho na něj moc,“ vysvětlila Svobodová.

Martina Jandová neušetřila svých otázek ani Patrika Auše. Zavzpomínal na první setkání s Vendulou. „Seznámili jsme se tak, že přišla ke mně do obchodu, chtěla půjčit nábytek, protože čekala na dědictví, takže bylo zbytečné, aby si něco kupovala. Tam jsem ji uviděl poprvé. Můj první dojem byl, že je živelná, spontánní, a to mi bylo sympatické.“

Otázky Martiny Jandové byly opravdu na tělo. Jedna z nich zněla, zda Vendulu miluje. Patrik Auš bez zaváhání odpověděl: „Miluju ji!“ Vzápětí následovala otázka: „Je Vendula žena, se kterou bys chtěl strávit zbytek života, vzít si ji za manželku, mít s ní děti?“ „Člověk nikdy neví, co se stane zítra, za týden, za měsíc. Ale jak to teď vnímám, tak určitě ano,“ odpověděl Patrik.

Co dál prozradila o depresích svého přítele, jak je to ve skutečnosti s jejím dědictvím, jak je na tom v současné době Vendula Svobodová psychicky? Trápí ji zdravotní problémy?
Na tyto a další zajímavé otázky se dozvíte odpovědi už v zítřejším vydání pořadu TOP STAR magazín, který začíná na obrazovkách Televize Prima 7. května ve 21.15 hodin.



ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
a její osobní život je jen její věc. Je mi líto těchto osob, kdy se stále v médiích přetřásá jejich život,(ať už děti-které velmi psychicky strádají, nebo rozchody a nové známosti). Jo, hold Bulvár je bulvár. Přeji Vendule krásný a spokojený život.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles