Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vítězem 4. řady VyVolených je Vladko Dobrovodský

30. 11. 2013 | Úspěšní lidé
Známe vítěze čtvrté řady reality show VyVolení! Neskutečné se stalo realitou – 5 000 000 korun vyhrává temperamentní Vladko Dobrodovdský, vítěz i 1. řady VyVolených! Tři měsíce strávené s účastníky 4. řady reality show VyVolení televize Prima se přehouply ke svému konci, v jehož posledním souboji se střetli dva přátelé.

Aniž by chtěl Vladko Dobrovodský k někomu navázat bližší vztah, přesto se to stalo. Poté, co z Vily odešla přítelkyně blonďaté Pavlíny, šarmantní Mirka, si právě k sympatické Jihočešce Vladko našel bližší vztah. Několikrát neopomněl říct, že s ní se jistě bude vídat dál i po VyVolených. Ale že se právě oni dva utkají ve finále? Že budou soupeři a soky v tom nejužším boji tváří v tvář?

Vítězem 4. řady VyVolených je Vladko DobrovodskýDrama posledního večera reality show VyVolení moderovala jako vždy úžasná Tereza Pergnerová a spojku jí dělal Pavel Cejnar před Vilou. Tereza nejdříve šokovala údajem, kolik baterek si vyměnili VyVolení za dobu svého pobytu v portech a že se třeba povedl takový kousek, jako bylo sestavení trampolíny pro Jafara. Pavel Cejnar ohlásil neskutečnou atmosféru před Vilou a hned poté průběžné výsledky na plazmě ve studiu prozradily velmi vyrovnané skóre – 42 a 58 %!

Tereza se pozdravila s Pavlínou a Vladkem a poslala k nim do Vily neočekávanou návštěvu – Agátu Prachařovou! Jestli však bylo překvapení Pavlíny a Vlada z jejího příchodu velké, nedá se srovnat s atmosférou ve studiu! Po jednom na pódium studia vstupovali bývalí VyVolení jako opravdové hvězdy!

Největší aplaus měla bezesporu Mirka v efektním outfitu s kravatou, minimálně stejný pak ale sklidil El Nino se svým hitem Zpověď! „Nesuďte lidi ve Vile!“ vzkázala před jejím začátkem Tereza Pergnerová – a studio ožilo skvělým rappem El Nina. Po Zpovědi zpovídala Tereza VyVolené 4. řady a poděkovala jim za to, že ji respektovali, „protože to je to největší kouzlo, co se moderátorovi může stát!

Tereza měla na exVyVolené ve studiu několikero otázek, a protože mezi hosty seděli i VyVolení první řady, odpovídali i oni. Nejvýstižnější a nejdojemnější byla určitě odpověď Petra Zvěřiny, který řekl, že vyhrát by měl Vlado Dobrovodský: „…protože tady vzniká legenda a my jsme u toho. VyVolení – rovná se Vladko Dobrovodský!“ A průběžný výsledek ukázal 64 a 36 %!

A poté, co z Vily odjeli Pavlína s Vladkem do studia, vešel do Vily Pavel Cejnar a přes televizi si popovídal s Terezkou – například o tom, že před Vilou strávil čekáním na VyVolené více než 1000 minut… Příchod finalistů do studia byl známkou toho, že se VyVolení opět přiblížili ke svému cíli. První usedla do křesla Pavlína a po videu jejího „best of“ studio zaplavilo charisma Vlada – i po jeho výběru toho nejlepšího bylo připomenuto to úplně nejlepší celé 4. řady. A poté poslední bleskový výslech, zamířený především na rekordy a „nej“ související s natáčením.

Vítězem 4. řady VyVolených je Vladko DobrovodskýPo krátkých rozhovorech museli Pavlína a Vladko zase do Vily, aby se dozvěděli, že poměrem 73 % a 27 % vyhrál 4. řadu Vladko Dobrovodský! A protože poražený musel opustit Vilu, zůstal v ní Vlado úplně sám. A exVyVolení mu – světe div se – úplně všichni výhru přáli. „Vlado nemá soupeře!“ prohlásila Nikol. A přesně to vystihla. Pavlínka zavítala do studia a byla svědkem Vladova emotivního, zhrouceného doznání, když se loučil s Vilou: „…tohle mi celých těch osm let chybělo, protože já jsem si to tehdy opravdu neužil. Bude mi to strašně chybět, protože už to nikdy nebude. Já vám moc děkuju! Sbohem, domove! Sice na tři měsíce, ale…

A než Vladko Dobrovodský vstoupil krokem vítěze do studia, přišel čas rozloučit se s Vilou, s jejím zhasínáním odešla pomalu i čtvrtá řada VyVolených. Na konec už jen „best of“ celé 4. řady, Vladko ve studiu a slzy, nadšené výkřiky, obětí a emoce všech!

Vítězem 4. řady reality show VyVolení se stal opět Vladko Dobrovodský!

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Vladovi jsem fandila.
Obrázek uživatelky
profil
NEMÁM HO RÁDA,ALE STÁLE NA NĚJ KLIKÁM.CO KDYBY NÁHODOU PŘIŠLY SVÍČKY.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Taky by se mi hodilo 5 milionů Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
No jen se mi to zdá nespravedlivé, když dostane cenu jen ten první a druhý nic. Vladka si tam stejně pozvali jen, aby byla sledovanost Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já mu to moc přeji.SmajlíkNevím proč by měl dávat Pavlíně milion? Tohle mě přijde špatné od produkce,ti by měli dát tomu kdo je druhý třeba ten milion a výherci čtyři.To by mě přišlo spravedlivější.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles