Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vystupte z davu aneb Oficiální fanclub Chinaski

18. 11. 2011 | Úspěšní lidé
Skupinu Chinaski zná v naší republice asi každý. Jejich chytlavé hity slýcháme v rádiu. Pravidelně se umisťují v žebříčku tří nejlepších kapel v Českém slavíkovi.  Patříte k těm, kteří je mají rádi? Chcete vědět, jací kluci z kapely jsou? Nebo jen potřebujete nějakého parťáka na koncert?  Máte strach, že na „bláznění“ po vystoupení jste moc mladá, nebo stará?

Je to lehčí, než si myslíte. Odhoďte zábrany a vystupte z davu!

O co vlastně jde?


Skupina Chinaski má vlastní oficiální fanclub. Já jsem členem FC pár let (abych byla přesnější, tak téměř 3) a členství v něm mi do života přineslo spousty radostí. Proto bych vám ráda tuto partu bezvadných lidí představila.

Aktivních fanclubáků může být něco kolem 70. Jsou to malé děti,  puberťáci, ale i matky s dospělými potomky. Zkrátka, zde se na věk nehledí a bratři a sestry jsme si všichni. Tento spolek vedou 4 báječné ženy, které se nazývají TNŽ aneb Tým neohrožených žen (písnička Vrchlabí).

Co vlastně toto členství obnáší? Vstupní poplatek stojí 340,-. Další roky platíte už jen 240,-.
Během roku je několik klíčových akcí.

Slezina – patří mezi nejočekávanější výlet. Proběhly už tři. První a poslední proběhla v kempu, kde se přespávalo. Samozřejmě kromě fanclubáků byla přítomna i kapela, včetně skvělé manažerky paní Hany Petřinové a jiných lidí kolem ní. Druhá Slezina proběhla na generálce turné k poslednímu CD „Není na co čekat“.
Na této akci je vždy připraven bohatý program – soutěž o fanclubáka roku (během roku každý člen za aktivitu získává body – 6 nejlepších se mezi sebou utká ve veselých disciplínách), možnost zeptat se kapely na co chcete, soukromé vystoupení apod.  

Slavičí mejdan – další velká akce, která probíhá v Praze. Protože je i v době mobilů a internetu možnosti do Českého slavíka hlasovat pomocí formuláře osobně v agentuře, každý rok chodí FC Chinaski podpořit. Po odhlasování se všichni přesunou do nějaké hospůdky, kam přijde kapela. Jestli vyzvete Michala Malátného na stolní fotbálek, či pozvete Otu Petřinu na limonádu, to už je na vás.

Soutěže o netradiční setkání – jednou za čas máte možnost vyhrát nějaký nevšední zážitek s kapelou. Návštěva studia, generálky, natáčení televizního pořadu či slavnostní premiéra filmu není výjimkou.

Kromě soutěží o zážitky můžete samozřejmě soupeřit i o věci hmotné.  Každý rok je soutěží několik – o trička, CD, lístky na koncert... Jsou většinou spravedlivě udělaná, takže nakonec vítězi se stanou stejně všichni soutěžící.

Zmínila jsem se o aktivitě fanclubáků. Co to vlastně je? Z každého koncertu nebo akce můžete napsat reportáž, natočit nějaké video nebo nafotit fotografie. To pošlete do FC a za to máte možnost vyhrát nejenom FC roku, ale i třeba reportéra roku, nebo fotografa, podle toho, na co se specializujete. A hlavně dáváte možnost lidem, kteří na koncertě nebyli, aby aspoň viděli, jaké to bylo.

Nejenom, že poznáte, jací ti lidé z televize jsou a máte možnost se dostat na veřejnosti nepřístupné akce, ale hlavně si můžete najít skvělé přátele! Jak už jsem psala, lidi jsou tam všech věkových kategorií a nedělají mezi sebou rozdíly. A za to to stojí, nebo ne?


TaraDorizp - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !