Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zpěvák Tomáš Savka slaví třicetiny. Obdaroval se koncertním turné

3. 09. 2013 | Úspěšní lidé
Zlaté i platinové album a patnáctka muzikálových rolí. To je jen stručný výčet dosavadní kariéry českého zpěváka Tomáše Savky. Letos na podzim oslaví úspěšný muzikálový zpěvák 30. narozeniny a jako dárek dá sobě i svým fanouškům turné, při kterém rozezvučí Brno, Pardubice a Českou Lípu nejznámějšími českými a světovými swingovými melodiemi.

"Je to vlastně takové turňátko než turné. Nepůjde zase až tolik o mé jubileum, jako spíš o to, aby se diváci bavili a živá muzika je chytla,"
říká Tomáš Savka.

Za doprovodu smyčcového kvarteta a jazzového tria se na koncertech po jeho boku představí i dva hosté, dvě muzikálové zpěvačky Radka Fišarová a Markéta Procházková, kterým je také blízký swing a šanson.

Tomáš Savka"Vím, že to není styl muziky, který by v dnešní době hrál prim, ale já se v ní našel, už takhle při různých příležitostech objíždím česká města osm let a musím říct, že neznám nic působivějšího než zpívat před hrajícím orchestrem," říká zpěvák, jehož pěveckými vzory jsou například Karel Hála, Waldemar Matuška či Sammy Davis Jr.

Na turné Tomáše Savky mohou diváci vyrazit 12. října do Brna, 19. října do Pardubic a 8. listopadu do České Lípy. Předprodej vstupenek probíhá v sítích Ticketon, Ticketart či přímo v místě konání.

O Tomáši Savkovi:

Cestu mu otevřela premiérová řada soutěže Česko hledá Superstar. Poté vydal dvě alba, za která dostal zlaté a platinové album. V současnosti je jedním nejobsazovanějších muzikálových zpěváků. Za roli Kenickieho v muzikálu Pomáda byl v roce 2013 v širší nominaci na cenu Thálie. Zároveň také pravidelně koncertuje po České republice s předními českými big bandy.










Zdroj, foto: Tomáš Savka


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zpěvák Tomáš Savka slaví třicetiny. Obdaroval se koncertním turné:

Zpěvák Tomáš Savka slaví třicetiny. Obdaroval se koncertním turné
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !