Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co možná nevíte o drogérii ROSSMANN?

27. 03. 2008 | Ze společnosti
- Kolik drogerií společnost ROSSMANN v České republice provozuje?
V současné době je to 106 prodejen, tou poslední je právě otevřená prodejna v plzeňském obchodním centru Olympia.

- V čem spatřujete svou odlišnost od ostatních drogerií?

Velmi širokou nabídkou dekorativní kosmetiky, parfémů i kompletní šíří drogistického sortimentu a skvělými cenami v kombinaci s vysokou kvalitou výrobků. Tak například z dekorativní kosmetiky nabízíme exkluzivně v drogeriích ROSSMANN značku essence, která je velmi oblíbená u všech zákaznic díky své velmi pestré nabídce včetně řady speciálních vychytávek do kabelky. Značka essence pravidelně přichází s limitovanými edicemi, které jsou tematicky zaměřené na dané období a nabízí vždy ucelenou řadu „malovátek“, které spolu perfektně ladí. V sortimentu některých našich prodejen jsou to bio produkty pod značkou ener BIO – tento sortiment postupně rozšiřujeme do dalších prodejen. V našich nově otevíraných a nově přestavěných prodejnách – kterých je celkem už 23 – zákazníkům představujeme zcela nový koncept prodeje parfémů, tzv. Parfém shop. Na všech prodejnách jsou zákazníkům k dispozici brožurky „Naše nejlepší“, v nichž představujeme výrobky našich vlastních značek z celé sortimentní škály, které byly oceněny testy kvality OKO-test a Stiftungwarentest. A konečně – v našich pravidelných akcích nabízíme zákazníkům zboží za nejlepší ceny na trhu.

drogerie ROSSMANN- Jaké služby zákazníkům poskytujete?
V rámci všech našich prodejen je to možnost úhrady platebními kartami. Zákazníci mají dále možnost kdykoliv u nás vrátit jakékoli zakoupené zboží, mohou si u nás také dobít kredit mobilních telefonů. Přijímáme dárkové šeky Sodexho Pass a Accor Services Cz. V nových a přestavěných prodejnách je zákazníkům k dispozici balicí pult s balicím papírem a se stužkami zdarma, kde si může každý zabalit svůj dárek, nebo v případě potřeby požádat o pomoc prodavačku.

- Aby si to naši čtenáři ujasnili – mohou v případě nevhodného nákupu zboží jen vyměnit, nebo i vrátit? A dále, kolik u ROSSMANA zaplatí za zabalení dárku na balicím pultu?
Ve všech našich prodejnách mohou naši zákazníci nevhodně zakoupené zboží buď vyměnit, nebo vrátit a dostat své peníze zpět. Jediným předpokladem je neporušený obal a pokladní doklad. A pokud jde o balicí pult – u ROSSMANNA samozřejmě nezaplatí vůbec nic… Služba je zdarma, stejně jako balicí papír a stužky.

- Jaké výhody přináší zákaznicím Parfém shop?
Jde o oddělený prodej parfémů s vlastní pokladnou, jehož hlavní výhodou je, že si tam zákazník svůj parfém vybere nerušeně v klidu. Školený personál prodejny navíc může lépe pomoci s výběrem, protože prodavačka v Parfém shopu má čas věnovat se pouze konkrétnímu zákazníkovi… A navíc – naše parfémy nabízíme za skvělé ceny!

- Váš jarní slogan – Jaro zaokrouhluje ceny dolů – platí ve všech prodejnách ROSSMANN?
Od letošního března roku jsme zaokrouhlili všechny naše ceny směrem dolů na celé koruny a zrušili tím veškeré haléřové položky, takže zákazník svým nákupem u nás šetří, a pokud nakupuje pravidelně, pak také samozřejmě šetří pravidelně!


- Jaké výrobky si u vás může pro své miminko zakoupit nastávající maminka?
drogerie ROSSMANNMůže si vybrat z nejpestřejší palety produktů pro miminka, které nabízíme pod naší vlastní značkou babydream… Jde například o kompletní řadu plenek a plenkových kalhotek ve všech možných velikostech, o kompletní sortiment dětské výživy, který obsahuje instantní mléka, mléčné kaše, ovocné přesnídávky, zeleninové výživy i masozeleninové příkrmy, a to pro děti různého věku. Dále značka babydream zahrnuje kompletní řadu dětské kosmetiky – krémy, mléka, mycí gely, oleje, šampony, pudry s olejem, dětské podložky a mýdlo. V současnosti přichází do našeho sortimentu také spousta novinek pro děti pod značkou babydream, a to různé super doplňky, jako např. sada kartáčů na čištění kojeneckých lahví, teploměr do vany, chrastící kousátko ve tvaru motýla, dětské nůžky, odsávačky nosních hlenů, sada kartáč a hřebínek, barevné lžičky nebo termobox na láhve, a to vše za úžasně výhodné ceny. Speciální řada kosmetiky babydream pro těhotné a také pro kojící maminky obsahuje mast na prsní bradavky, pěstící olej proti těhotenským strijím, gel na nohy nebo sprchový gel. Zde bych zmínila také vložky do podprsenky pro kojící ženy nebo úplnou novinku pro ně – speciální podprsenku… Kromě značky babydream zákazníci u ROSSMANNA najdou samozřejmě i dětský sortiment ostatních značek, jako jsou například Pampers, NUK, HIpp, Nestlé nebo Hami.

- Vaše značka babydream je velmi populární. Které výrobky jsou u zákazníků nejoblíbenější?
Určitě plenky a plenkové kalhotky, a to díky vysoké kvalitě v kombinaci s vynikajícími cenami, stále oblíbenější je také dětská výživa. Stálicí v popularitě je dětská kosmetika – zejména speciální vlhčené ubrousky… Ještě bych doplnila, že značka babydream již oslavila 10 let své existence, takže její kvalita je již opravdu prověřená velkým počtem zákazníků ve více zemích Evropy. Velké množství výrobků babydream získalo navíc během posledních let ocenění kvality OKO-test nebo Stiftungwarentest… Tyto produkty jsou v našich prodejnách označené speciální kartičkou na regále, takže zákazník je velmi jednoduše najde

- Nabízíte svým klientům také výrobky v BIO kvalitě?
Ano, i když prozatím pouze ve vybraných prodejnách. Bio produkty pod značkou ener BIO však budeme rychle rozšiřovat i do našich ostatních prodejen.


Andrea Petráková
marketingová managerka


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
v našem Rossmannu jsou velmi příjemné prodavačky,které rády a ochotně poradí a sortiment je také velmi pestrý,pánskou kosmetiku mají oproti třea DM bohatší a cenově velmi dostupnou. Dětský "svět" je velmi pestrý svou nabídkou i cenou.
Obrázek uživatelky
profil
V Rossmanovi velice často nakupujeme pánskou kosmetiku, neb je cenově přístupná a ve velkém výběru.
Obrázek uživatelky
profil
no já do Rossmana chodím jen výjimečně, když nemám pro ruce svého 3,5 ročního synka.....
Obrázek uživatelky
profil
já chodím do tety,mám slevovou kartičku,platit můžu taky kartou a je udělaná tak že tam projede i kočárek mezi regálama,občas zajdu do DM pro vlhčený toaleták pro malého
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle