Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na Příbramsku byla zvolena Miss pro rok 2012!

29. 11. 2012 | Ze společnosti
Letos měla porota soutěže Miss Příbramska 2012 velmi nelehký úkol, vybrat z letošních dvanácti krásných finalistek tři nejkrásnější.

Na Příbramsku se konala kulturní událost roku a byla zvolena nová Miss Příbramska pro rok 2012. Slavnostní finále již 5. ročníku proběhlo v sobotu 24. 11. 2012 pod záštitou města Příbram v kulturním domě v Příbrami.

Vítězkou Miss Příbramska 2012 se stala dívka s číslem 9.,  Barbora Matviaková, 1.vicemiss se stala dívka s číslem 4., Hana Hegarová a 2.vicemiss se stala dívka s číslem 11., Pavlína Khailová.

V porotě 5. ročníku soutěže usedli také Livie Kuchařová – zpěvačka, Petr Ševčík – zpěvák československé Superstar, Lucie Váchová Na Příbramsku byla zvolena Miss pro rok 2012!Křížková- Miss České republiky 2003 a další.

Finalistky se předvedly v tradičních disciplínách jako jsou: módní přehlídka svatebních šatů, módní přehlídka kolekce šatů od módní návrhářky Brigity Ročňákové, volná disciplína, promenáda v plavkách a tradiční rozhovor s moderátorkou.

Doprovodný programu celé soutěže Miss Příbramska by velice pestrý. Přítomní diváci zde mohli vidět a slyšet vystoupení československé Superstar Petra Ševčíka, zpěvačky Livie Kuchařové (sestry Taťány Kuchařové – Miss World), dvanáctileté velmi talentované zpěvačky Gabrielly Jiráčkové z Příbrami, vystoupení pěveckého sboru Canzoneta pod vedením Mgr. Jaroslavy Kuňské Halamové, taneční vystoupení skupiny Oxygen Příbram a Příbramských mažoretek ve dvou formacích.

I letošní Miss se nesla v charitativním pojetí dražbou korunky Miss pro o. s. Dobrý skutek. Dražbou korunky provázela Lucie Váchová Křížková (Miss ČR 2003) a moderátorka Romana Navarová. Korunka Miss byla vydražena panem v zadních řadách, který si nepřál být jmenován za 4.000 Kč. Celkový výtěžek z Miss Příbramska 2012 putuje na konto o.s. Dobrý skutek.

Slavnostním večer provázela oblíbená moderátorka Romana Navarová, které se nejednou za večer podařilo přítomné diváky rozesmát. Po celou dobu finále byla příjemná atmosféra jak v publiku, tak i v zákulisí.

„Finalistky byli velmi krásné a jejich krása byla doplněna krásnými svatebními a společenskými šaty. Soutěž i letos měla dynamický průběh jako u celostátních soutěží Miss. Nejenom pořadatelé, porotci ale i diváci byli s průběhem finále 5. ročníku velmi spokojeni. Již nyní se připravují podklady pro 6. ročník soutěže Miss Příbramska 2013 také díky velké mediální podpoře v kraji, která je rok od roku stále větší.“ uvedl za pořadatele prezident soutěže Miss Příbramska pan Radek Ahne.

Zdroj, foto: Miss Příbramska


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Na Příbramsku byla zvolena Miss pro rok 2012!:

Na Příbramsku byla zvolena Miss pro rok 2012!
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ČESKÁ DĚVČATA JSOU KRÁSNÁ A MOHOU NÁS SE ZDVIŽENOU HLAVOU REPREZENTOVAT V CIZINĚ....Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles