Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Natáčení filmu 2Bobule se pomalu chýlí ke konci

10. 07. 2009 | Ze společnosti
Už jen poslední natáčecí dny čekají herce filmu 2Bobule. Po náročném natáčení na jižní Moravě už produkce plánuje pouze týden natáčení v okolí Prahy, během nějž ovšem čekají štáb pod vedením režiséra Vláda Lanného poměrně náročné scény nového filmu 2Bobule.

V jednom z posledních natáčecích dnů se bude skákat s „kachnou“ – obstarožní Citroen, jenž byl leitmotivem již prvního dílu čeká tentokrát cca desetimetrový let. V dalším dnu budou naopak skákat hlavní hrdinové filmu 2Bobule Lukáš Langmajer a Kryštof Hádek z vysoké skály. Nechají se zastoupit dubléry?

„Kromě zranění pana Táborského zatím produkci i přes náročnost natáčení nepotkaly žádné větší pohromy,“ podotýká producent filmu 2Bobule Adam Dvořák. „Věřme, že to tak zústane i po posledním natáčecím dnu.“

Natáčení filmu 2Bobule se pomalu chýlí ke konciNa veřejnost již pronikla zpráva, že stejně jako pro první díl složil písničku Richard Krajčo. Z jeho Atentátu se stal megahit a o písni ke dvojce se již nyní mluví mezi zasvěcenci v superlativech. „Hitový potenciál je minimálně stejně velký jako u Atentátu,“ dodává druhý člen producentského dua Tomáš Vican.

Filmaři 2Bobule se proto rozhodli urychleně připravit vizuální podobu písně, přidali natáčecí den a tak celé filmové natáčení symbolicky zakončí právě záběry pro připravovaný videoklip. Krajčo prý při natáčení 2Bobule bude chodit po vodě.

2Bobule jsou volným pokračováním úspěšné filmové komedie Bobule, kterou vidělo v kinech přes 360 000 diváků a která se stala jedním z nejúspěšnějších filmů roku 2008. 
   
Opět budeme sledovat eskapády dvojice kamarádů Honzy (Kryštof Hádek) a Jirky (Lukáš Langmajer). Jirka se zaplete s mladou krásnou dívkou,  jejíž otec (Jiří Krampol) má ovšem  o nápadnících své dcery úplně jiné představy …   

Honza zatím žije s Klárou (Tereza Voříšková) na dědečkově vinařství a jakožto vinař začátečník se pouští do vrcholného umění slámového vína. Nejen, že čelí neúspěchům, ale po nečekaném příchodu kumpána Jirky se jeho život obrátí naruby. Jirkova slabost pro ženy se totiž doslova zvrhla v zápas o život.

Pokračování komedie 2Bobule z  poetického prostřední jihomoravských vinic obohatí i nové postavy a nové herecké tváře v čele s Jiřím Kornem, Jiřím Krampolem a Janou Švandovou. Pro Lubomíra Lipského, který znovu ztvární roli dědečka, znamenají 2Bobule filmovou roli číslo 100!

Scénář k filmu 2Bobule napsal talentovaný tvůrce Jan Holeček, který se podílel mj. na scénáři k filmu Rafťáci a populárnímu sitcomu TV Nova Comeback. Režie filmu 2Bobule se ujal nadějný ruský režisér Vlad Lanné, jehož snímek Happy End vyhrál řadu filmových cen.

Na tuto příjemnou komedii 2Bobule se můžeme těšit 22.10.2009,
 kdy bude mít poprvé premiéru!


Zdroj: Bobule.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !