Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Osobnosti chtějí podpořit koncert v divadle Brodway!

29. 08. 2009 | Ze společnosti
Dne 12. září 2009 se uskuteční tradiční koncert Srdeční záležitosti v divadle Brodway. Spoluzakladatelkou a předsedkyní správní rady Mater et pueri je Magda Malá. Letošní ročník je již v pořadí sedmým koncertem. Celý koncert připravuje Obecně prospěšná společnost Mater et pueri a David Novotný.

Mater et pueri byla založena v roce 2005 a jejím cílem je pomáhat svobodným matkám v tísni, které mají problémy s bydlením, otcové dětí neplatí výživné nebo matkám, které se ocitly v životních těžkých situacích. Výtěžek bude věnován ve prospěch matek s dětmi v tísni.

Srdeční záležitosti letos podpoří Hana Zagorová, Katka Brožová,  Magda Malá, Vlastimil Harapes, Martin Maxa, Marcela Březinová, Hana Křížková, Martin Maxa, Šárka Vaňková, Petr Dopita, Leona Černá, Martin France, Vladimír Hron a žáci ZUŠ F.L: Gassmanna v Mostě.

Osobnosti chtějí podpořit koncert v divadle Brodway !Koncert se uskuteční 12.9.2009 v Divadle Brodway a vstupenky jsou již nyní v předprodeji v divadle Brodway.

První osobností, co dorazila je Leona Černá, která nyní pilně zkouší s Míšou Noskovou, Šárkou Vaňkovou a Terezou Zimovou. Chystají nový projekt 4Ladies. ,,Já jsem ani nikde nebyla na dovolené", postěžovala si Leona, ,,ale je to fajn, jezdím na tábory pro děti, tak je to milé.

Zdeněk Podhůrský prozradil, že jeho bývalá přítelkyně Markéta, se kterou má galerii, je těhotná, ,,ale ne se mnou mám svou přítelkyni Ilonu," tvrdil Zdeněk. Poté se objevila už s bříškem Markéta.

Dorazila maminka Magda Malá s malou Terezkou, která se stala miláčkem celého setkání, začala brečet, ale když jí začala zpívat Hana Křížková, tak hned usnula. Magda Malá také poprvé ukázala svého přítele Vladimíra Horáka /51/, který ji doprovodil na tiskovku. O malou Terezku se poté postaral spolupořadatel koncertu David Novotný, ,,Ty jsi zlatičko, všechno zajistím," rozplývala se Magda Malá nad „novou chůvou“.

Hana Křížková přijela z ozdravného pobytu z Turecka, kam jezdí každý rok s dětmi na léčebný pobyt. ,,A nyní začnu zase jen zkoušet ve všech muzikálech, ale čeká mě zřejmě operace kolene, ach jo“, posteskla si.

Vlastimil Harapes přišel a vypadal velmi dobře, ,,Už se těším, až si zazpívám s Magdou Malou naši písničku Kráska a zvíře“, prohlásil Vlastimil. Vlata Hováth byl o prázdninách jenom v Českém Krumlově, ,,nějak bohužel nestíhám, je toho hodně, co chystám a mám hodně akcí“ dodal Vlasta Horváth.

Ondřej Ruml zkouší muzikál Johanku z Arku a také zkouší muzikál Kudy kam, takže má zcela pracovní prázdniny a pozvání přijal, ,,charita je pro mě nyní samozřejmost“ dodal Ondřej Ruml, který je zatím sám, i když se mu začíná rýsovat nová přítelkyně, ,,vše je v plenkách“ dodal Ondřej Ruml.

Vlasta Horváth byl v Českém Krumlově se svou manželkou na medvědech, ,,spíše dělám na baráku, přestavujeme“ dodal Vlastík. Setkání se ještě zúčastnil Martin France.

Zdroj: Mater et pueri

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Pomáhat matkám v tísni je velmi záslužné. Jistě je od Magdy Malé záslužné, že se v této Nadaci angažuje. Pouze mám takovou hloupou otázku: To si tyhle umělkyně nedokáží pořídit sdítětem i tatínka?
Obrázek uživatelky
profil
Hm a Maxa přijde dokonce dvakrát.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
snad bude tento projekt vysílat i ČTV
Obrázek uživatelky
profil
ať se koncert povede. Magda neměla zrovna lehký život, o to víc si jí vážím, že jako maminka dvou malých dětí si najde čas na charitu, které se ostatně věnuje už dost dlouho. Díky, Magdo.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles