Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přidejte se ke kampani a pomůžete ohroženým dětem

10. 08. 2009 | Ze společnosti
Společnost ROSSMANN, spol. s r.o. slaví 15. výročí svého působení v ČR a při té příležitosti se rozhodla obdarovat děti, které to nejvíce potřebují.

Každý, kdo v rámci akce s názvem „5.000.000 Kč pro dětský úsměv“ zakoupí ve dnech 10. až 15. srpna 2009 v drogeriích a parfumeriích ROSSMANN výrobek označený speciálním logem, pomůže dobré věci.

Cílová částka rozhodně není zanedbatelná. „Dali jsme si za cíl vybrat 5.000.000 Kč pro ohrožené děti. Částka bude rozdělena rovným dílem na konkrétní projekty mezi Nadaci Naše dítě a Nadační fond Kapka naděje,“ upřesňuje zakladatel společnosti Dirk Rossmann.

Finanční podpora na konkrétní projekty


Nadace Naše dítě podpoří částkou 2.500.000 Kč týrané a sexuálně zneužívané děti, na jejichž ochranu jsou realizovány tyto tři projekty: 25 % obdrží Dětské krizové centrum Praha, které pomáhá dětem vyrovnat se s prožitým terorem a nalézt sílu a stabilitu pro další život.
Přidejte se ke kampani a pomůžete ohroženým dětem
Stejnou částku získá i osvětový preventivní projekt STOP násilí na dětech Nadace Naše dítě, zaměřený na prevenci před týráním a zneužíváním dětí. Zbývajících 50 % z částky bude předáno zařízením Klokánek sdružení Fond ohrožených dětí. Zařízení jsou určena na pomoc dětem týraným a sexuálně zneužívaným.

„Ohrožené děti, ať nemocné, nebo týrané, sexuálně zneužívané či s jiným trápením potřebují každého, kdo jim podá pomocnou ruku. Ráda bych touto cestou již předem poděkovala všem dobrým lidem, kteří zakoupí některý ze svých oblíbených výrobků v síti drogerií a parfumerií a finančně přispějí ke zlepšení podmínek pro děti s nelehkým startem do života,“ říká ing. Zuzana Baudyšová, ředitelka Nadace Naše dítě. 

Částka 2.500.000 Kč určená pro Nadační fond Kapka naděje poputuje na pražskou Kliniku dětské  hematologie a onkologie v Motole. Peníze budou určeny na nákup robota pro monitorování virové infekce, který zpracovává biologický materiál a připravuje jej pro finální analýzu. „Finanční prostředky získané prodejem vybraných produktů umožní nákup velice důležitého lékařského zařízení, které pomůže velkému množství pacientů,“ dodává Vendula Svobodová, prezidentka Nadačního fondu Kapka naděje. 

Akci podpořilo hlavní město Praha


Charitativní akci směřovanou na pomoc ohroženým dětem podpořilo i hlavní město Praha. „Jsem upřímně rád, že na podporu sociální oblasti tímto způsobem plynou potřebné finance i ze soukromého sektoru. Navíc, pokud se jedná o pomoc dětem, hlavní město Praha proto podporuje akce tohoto typu,“ říká radní pro sociální oblast hlavního města Prahy Jiří Janeček, který nad akcí převzal záštitu.
Přidejte se ke kampani a pomůžete ohroženým dětem

Zleva: Petr Dodal - člen dozorčí rady Nadačního fondu Kapka naděje; Milan Pešák – radní pro oblast zdravotnictví hlavního města Praha; Florian Knauer – generální ředitel ROSSMANN; František Wagner – provozní ředitel ROSSMANN; Mgr. Monika Šimůnková – zástupkyně ředitelky Nadace Naše dítě 


Více na Rossmann.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já také přidávám na ulici na pomoc dětem, ale bohužel už k tomu nemám důvěru. Byla jsem svědkem v Kauflandu na WC. Děvčata co vybírala na pomoc postiženým dětem, kasičku na WC otevírala. Tak už tomu moc nevěřím, že je to na dobročinné účelySmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já přidávám všude na ulici v obchodě a do kasiček.Jak k nám někdo cizí míří ,manžel už se směje a říka...jdou za tebou.
Obrázek uživatelky
profil
na dobročinné účely myslím, že ne že toto nejde odepsat z daní něco jiného je sponzoring sportovce nebo nějaké akce, ale dobročinný skutek záměr to je něco jiného to si vytáhnou ze svých kapes a kdo a kolik je ochoten na to či ono dát i já občas něco pošlu, nebo poslala jsem, ale teď jak počítám každou korunu jsem si dala pauzu bohužel
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles