Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Schwarzkopf Elite Model Look 2013 zahajuje casting

8. 04. 2013 | Ze společnosti
Všechny dívky, které přemýšlejí o kariéře modelky, mají příležitost ve dnech 11. a 20.4. 2013 vyrazit na prestižní castingy do Centra Chodov a Centra Černý Most. Ta budou totiž hostit populární soutěž Schwarzkopf Elite Model Look.

Nejúspěšnější z účastnic pražských kol postoupí do národního a následně světového finále. Castingy i letos provází česká topmodelka Taťána Kuchařová, která se podruhé v řadě stala ambasadorkou celého projektu. Centrum Chodov i Centrum Černý Most exkluzivní akci navíc ozdobí hudebním vystoupením Marka Ztraceného.

Schwarzkopf Elite Model Look 2013 – casting:


Schwarzkopf Elite Model Look 2013 zahajuje castingLetošní ročník castingů Schwarzkopf Elite Model Look 2013 opět odstartuje 11.4. 2013 v 15 hodin v Centru Chodov. Druhé pražské kolo se uskuteční 20.4. 2013 od 13 hodin poprvé v novém Centru Černý Most. V těchto dvou castinzích mohou všechny dívky ve věku 13 až 22 let s výškou nad 170 cm soutěžit o možnost stát se modelkou Schwarzkopf Elite Model Look.

Na castingu Schwarkopf Elite Model Look 2013 je čeká osobní pohovor s profesionály modelingové agentury i poradenství ohledně péče o vlasy a pleť. Stylisté také některé z účastnic v rámci live show nalíčí a učešou přímo před publikem. Vybrané soutěžící si vyzkouší i focení s profesionálním fotografem.

Všechny dostanou produkty od partnerů akce a současně budou zařazeny do slosování o další dárky. Nejúspěšnější dívky postoupí do národního semifinále, které se bude konat v červnu v Praze. Národní finále proběhne v září opět v hlavním městě a světové pak v říjnu v Číně.

Jsme velmi rádi, že se tato prestižní událost koná opět v Centru Chodov a nově také v Centru Černý Most. Velmi se těšíme a jsme zvědaví, jestli právě z pražských castingů vzejde modelka světového formátu. Na akcích ale nebudou k vidění jen krásné dívky, na své si přijdou i divačky. Oba castingy totiž zpestří hudební vystoupení oblíbeného zpěváka Marka Ztraceného,“ dodává Kristína Naňová, marketingová manažerka společnosti Unibail-Rodamco.

O soutěži Elite Model Look:


Každý rok vzejde ze soutěže Elite Model Look organizované agenturou Elite Model Management budoucí superstar modelingového průmyslu. Od svého vzniku roku 1983 vyhledává Elite Model Look nové talenty po celém světě. Objemem, kvalitou a profesionálním přístupem je dnes tato soutěž největší a nejprestižnější svého druhu na světě. Koná se v 65 zemích světa a každoročně se do ní přihlásí více než 400 000 začínajících modelek.

Soutěž světu objevila mnohé tváře známé z titulních stránek světových módních časopisů. Pomohla odstartovat kariéry takových modelingových hvězd současnosti, jako jsou např. Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Alessandra Ambrossio, Petra Němcová, Linda Vojtová, Hana Jiříčková či Denisa Dvořáková, která obsadila na světovém finále roku 2006 první místo.

Díky struktuře soutěže se každá vítězka národního finále zúčastňuje finále mezinárodního, kde absolvuje množství focení, výuku chůze po molu a rozhovory pro média. Soutěž vrcholí galavečerem pořádaném v jedné z nejprestižnějších destinací světa za doprovodu hudebních vystoupení hvězd jako Kylie Minoque nebo Jessie J, na jehož konci porota sestavená z mnoha světoznámých osobností vyhlásí budoucí hvězdu agentury Elite.

První tři finalistky získávají roční garantovanou smlouvu s agenturou Elite v hodnotě 150 000, 100 000 a 50 000 EUR.  V České republice a na Slovensku se soutěž Elite Model Look organizuje od roku 1992. Letos se uskuteční již 22. ročník.

Přihlaste se také vy na casting Schwarkopf Elite Model Look 2013 11.4. 2013 !

Zdroj, foto: Centrum Chodov
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !