Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

SpeedStop Festival 2009

8. 09. 2009 | Ze společnosti
Loni jsme úspěšně složili zkoušku a generálka se opravdu povedla. Letos tedy opět míříme o druhém zářijovém víkendu do útulných prostor termálního koupaliště a kempu v Benešově nad Ploučnicí. Obsazení účinkujících je silnější a denních aktivit přibylo jak máku. Však se nebojte a přistupte blíže, dámy a pánové!

Po propařeném létě je naším cílem mírná a klidná zábava spojená s potřebnou regenerací. Celý festival by měl přilákat ty, kteří dodnes vyhledávají menší festivaly bez všudypřítomných opilců a výtržníků. Chceme oslovit ty, kteří na klasické festivaly nejezdí a raději zůstávali v teple svých domovů a ty, kteří hledají dokonalé vyklidnění a uvedení do babího léta.

Klidnou zábavou rozumíme hudební vystoupení jemnějších tanečních a poslechových elektronických žánrů, jak během dne pod oblohou, tak i večerní přesun pod střechu mezi kamenné zdi „společenské budovy“ koupaliště.

SpeedStop Festival 2009Co vás čeká a nemine? Hip-hop, ambient, regaee, dubstep, oldies, country, blues, jazz, ninja tune, rock n roll, ska, filmové melodie, bastard pop, trip hop, minimal a další. Venkovní poslechové hraní ve volném tempu na menším zvukovém aparátu doplňujeme projekcemi a speciálními dekoracemi. Celé stanoviště bude z části zastřešeno v případě špatného počasí. Tato open air stage bude řízena do rána v mírné hlasitosti jako klasický chill out a vyhrávat tak, abychom nerušili rezidenty a mohli v klidu hovořit o nesmrtelnosti chrousta apod.

Že jste tohle už někde četli? Ano, správně. Tyto úvodní odstavce nemáme důvod oproti loňskému Speed Stop Festivalu měnit. V našem postoji a v tom, co nabízíme se vůbec nic nemění.

Hudební program nabízí velké množství zajímavých a ostřílených jmen.  Speed Stop Festival nabízí především kulturní alternativu a nechá laiky nahlédnout pod pokličku výroby triček, fotografovaní nebo tolik diskutovaného graffiti.

Těšit se můžete na výtvarnou a fotografickou dílnu pro naše i Vaše dítka, můžete si zkusit techniku malování sprejem zvaném „grafitti“. Bude pro Vás připravena také dílna, kde bude možné si nechat potisknout tričko nebo mikinu a dovědět se více o technologii, která se pro tisk využívá. Pokud budete mít zájem, přineste si s sebou trička k potisku vlastní, výrobky s potiskem ale bude možné zakoupit i na místě.

Během sobotního večera vypustíme lampiony s tajným přáním a skupina žonglerů předvede ohnivou show. Během noci se také představí vizuální projekty, které obohatí celý festival střihem a mixem obrazu na velká plátna. Opět je možné seznámit zájemce s technikou práce s obrazem. V dopoledních hodinách Vám krotitelé vinylových desek mohou objasnit, jak se zachází s mixážním pultem i gramofony.

Fanouškům sportovních aktivit nabízí areál termání koupaliště v Benešově nad Ploučnicí prostor pro koupání, plážový volejbal, nohejbal, jogging, jógu nebo frisbee… Benešovsko je také vyhlášený prostor pro pěší turistiku. Za pozornost stojí i místní zámek.

V průběhu celého festivalu se nebojte zeptat jak se vyrábí tričko, jak se plive oheň, jak udělat hezkou fotku, jak namalovat správně postavu člověka, jak ovládat gramofony a mix, jak ovládat projekci atd. Je také možné zajít na prohlídku zámku, kde na nás bude čekat místní kastelán.

Všechna sportoviště na místě jsou k dispozici zdarma, takže se nebojte si zahrát nohejbal, beachvolejbal, fotbal, ping pong, pétanque apod. Výlety do okolí jsou v případě hezkého počasí také nádherné.

Hudební produkce začíná s úderem 18. hodiny v pátek 11. září. Vstupné činí na každý den 70 Kč. Areál termálního koupaliště, Bezručova ul., Benešov nad Ploučnicí

Zdroj: Speedstop.org

Lydias
ChytráŽena.cz 


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
zajímavý článek každý poslouchá nějaký jiný styl tak proč ne tohle že Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles