Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srdeční záležitosti jsou pro dobré lidi s dobrým srdcem !

17. 09. 2009 | Ze společnosti
V divadle Hybenia skončil z dalších ročníků Srdeční záležitosti, který se letos mimořádně povedl. Bylo to úžasný shodli se diváci v sále.

Jako první vystoupili žáci F.L. Gasmanna v Mostě, kteří celý program zahájili a poté vystoupila Magda Malá.

Celý tento koncert pořádalo Občanské sdružení Mater et Pueri a David Novotný.

Mater et pueri byla založena v roce 2005, a jejím cílem je pomáhat svobodným matkám v tísni, které mají problémy s bydlením, otcové dětí neplatí výživné nebo těm matkám, které se ocitly v životních těžkých situacích. Za dobu existence navázala úzkou spolupráci s Azylovým domem pro matky v Praze 4.

Srdeční záležitosti jsou pro dobré lidi s dobrým srdcem !Během večera vystoupil Vlasta Horváth, který se svou manželkou přišel a během představení hrál šipky a zkoušel si rekvizity dole v baru pro účinkující. Marcela Březinová přivedla svoji žačku a zazpívali si spolu duet, poté spěchala do Kutné Hory, kde nyní bydlí. Martin France přišel se svou mamkou a zůstal popíjet v divadelním baru. Leona Černá laškovala celou dobu v zákulisí s Ondrou Rumlem, většina lidí pak si myslela, že spolu něco mají. Bohouš Josef v zákulisí obdivoval malou Terezku od Magdy Malé, a pokřikoval, že by chtěl také, ale kluka.

Velice usměvavá a elegantní byla Hana Zagorová, která hned odjížděla do Paříže za manželem Štefanem, který bude mít premiéru v divadle. Já to prožívám více než Štefan, hlavně mu držím palce povídala Hana Zagorová. Katka Brožová přišla se svou dcerou Kačenkou, která blbla v zákulisí s dcerou Magdy Malé Magdalénkou. "Holky, nelítejte!!" okřikovala Marcela Březinová, která se dostala do role chůvy, protože hlídala i malou Terezku.
   
Magda Malá si musela odskočit a začala kojit přímo v šatně malou a hlavně dost hladovou Terezku. Už jsme tady od brzkého poledne a má velký hlad Terezka, tak mi nic jiného nezbývá dodala Magda Malá.

Vlastimil Harapes si povídal s Hankou Křížkovou o vaření. Jo, to mi ani nemluv, dnes jsem celý den jen vařila, ještě že jsem měl měsíc prázdniny dodala Hanka Křížková. Vladimír Hron spěchal hned po vystoupení na večeři, letos poprvé to moderoval a velmi se líbil.

Velkým překvapením pro Magdu Malou byl živý zakrslý zajíček Bobík od Davida Novotného, který věnoval s Hanou Zagorovou Magdě Malé jako poděkování za skvělý kulturní zážitek. Výtěžek ve výši 124 410 Kč byl věnován pro matky v nouzi.

Celý večer moderoval Vladimír Hron, byl mimořádně vtipný. Proto není pochyb, že i příští rok se Srdeční záležitosti uskuteční opět !

Zdroj: Mater et pueri.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Vážím si všech lidí, kteří přispívají na dobré věci, pouze se obávám podvodníků, kteří se postarají o to, aby na ty potřebné přišlo skutečně minimum a zbytečně se kupují drahá auta, pronajímají zbytečně luxusní kanceláře, platí zbyteční manažeři a pak se divíme, že pouze zlomek sbírek přijde na správné místo určení. Raději dám těm potřebným peníze přímo, než podporovat zbytečné organizace.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles