Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

S pomocí ketózy můžete spálit tuky rychle a efektivně

28. 02. 2019 | Diety
Vyzkoušeli jste již spoustu diet, ale žádná vám nepomohla k vysněné postavě? Přestaňte své tělo trápit a vyzkoušejte proces spalování tuků prostřednictvím zdravé, přirozené a efektivní metody zvané „ketóza“. Poradíme vám, jak se dostat do stavu ketózy a místo sacharidů konečně spalovat tuky. Díky tomu shodíte přebytečná kila a udržíte si energii potřebnou pro vás běžný den.


Co znamená pojem „ketóza“?


Odborně se tento stav nazývá jako nutriční ketóza. I když se pojmenování zdá složité, základ je jednoduchý a jasný. Jakmile přijímané potraviny upravíte tak, aby šlo převážně o produkty s nízkým obsahem sacharidů, okamžitě zareagují vaše tukové zásoby a to vylučováním kyseliny. Tělo je poté přemění s pomocí jater na ketolátky, a ty následně spotřebujete jako nové palivo pro vaše tělo.

co je to ketózaNemusíte se obávat ani přílišné zátěže jater, které budou v tuto chvíli fungovat více než obvykle. Zbaví vás nebezpečných látek a tělo znovu nastartuje svůj přirozený proces.

Váš metabolismus přestane postupně prahnout po dalších sacharidech a využije své vlastní přetvořené tuky, aby vás udržel plné energie a bez únavy. Faktem také zůstává, že ketolátky přinášejí tělu mnohem více energie, než běžné sacharidy. Tím pádem vaše spalování tuků příznivě ovlivní energii a náladu.


Výhody stavu ketózy


    • Přirozený systém hubnutí
    • Bez stresu, hladu a únavy
    • Příjemná dávka energie
    • Rychlé a dlouhotrvající výsledky
    • Zdravý životní styl

Kdy nastává problém?


Do stavu ketózy se nemůžete dostat, pokud budete přijímat potraviny s vysokým obsahem sacharidů. Tělo nebude mít nutkání vytvářet svou vlastní energii a ke spalování tuků nikdy nedojde. Proto se uchylujte hlavně k nízkosacharidovým potravinám a vytrvejte v jejich příjmu. Jestliže se vám proces zdá zdlouhavý, lze vyzkoušet také test moči, který odhalí, zdali u vás již proces ketózy započal.

    • Trávící obtíže
    • Časté močení
    • Bolesti břicha

Žádný z těchto doprovodných signálů není žádoucí, a proto v případě jejich výskytu navštivte odborníka.


Jaké další výhody přináší ketóza oproti běžným dietám?


    • Snížení pravděpodobnosti onemocnění
    • Správná funkce lymfatického systému
    • Bezproblémová funkce kardiovaskulárního systému

Pokud budete konzumovat potraviny se sníženým obsahem sacharidů, a naopak navýšíte dávku proteinů, dočkáte se příjemných změn nejen na vaší postavě, ale také celkovém zdraví. Nadále můžete přijímat zeleninu, která je bohatá na potřebné látky, jako jsou minerály a vitaminy. Díky tomu nebude vaše tělo strádat a udrží si zdravé vlasy, pevné nehty a úsměv na tváři.
Se snížením váhy jde ruku v ruce také výrazná zdravotní úleva. Pokud vám tedy hrozí některá z civilizačních chorob , jako je  například cukrovka nebo se obáváte různých onemocnění, neváhejte a pusťte se do nového jídelníčku. Překvapí vás, jak výrazné účinky může mít na zdraví pouhá změna přijímaných potravin. Tímto způsobem taktéž omezíte riziko vzniku Parkinsonovi choroby nebo rakoviny.

Co vás čeká, pokud na své cestě vytrváte?


Nastupující stav ketózy vás jistě přivede do dobré nálady. Ustoupí hlad, budete zavaleni novou energií a navíc začnete pálit přebytečná kila. To se projeví ve všech problematických partiích, jako jsou stehna, hýždě, břicho a mnoho dalších. Ani po čase vám úsměv z tváře nespadne, jelikož se sami přesvědčíte, že jste spálili skutečné tuky. Běžné diety vás často připraví o energii a vodu v těle, která může působit jako úbytek váhy, avšak později se vrátí.
Po několika týdnech dodržování se můžete těšit na navýšení sacharidů, na které bude vaše tělo připraveno. Při delším vytrvání v dietě myslete na to, že je potřeba dozor odborníka.

Zdroj: Proslim.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !