Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sportujte se Sazkou alespoň z domova

14. 10. 2020 | Fitness
-Komerční sdělení-

Omezení setkávání neznamená, že se musíte zavřít doma, sedět u televize a nic nedělat. Právě naopak! Podzimní sychravé počasí, střídání teplot a nedostatek pohybu vedou k jedinému – špatné odolnosti organismu. Otevřete www.odznakvsestrannosti.cz, zaregistrujte se a začněte plnit disciplíny.

Budete se cítit lépe.


Český olympijský výbor a společnost Sazka připravili sportovní web pro širokou veřejnost. Najdete na něm 12 sportovních disciplín, které můžete absolvovat kdykoliv během podzimu a zimy. Před vámi už je plnilo několik olympioniků, jako třeba desetibojař Roman Šebrle nebo kanoista Martin Fuksa, a vy se s nimi můžete porovnat! Nebo si můžete zasoupeřit i s kamarády či rodinou.

Sportujte se Sazkou alespoň z domova„Některé disciplíny je možné odsportovat venku, pár jich ale zvládnete i doma. Návod, jak si výkony správně změřit najdete na videích přímo na webu. Nejde však ani tolik o výkon, jako spíš o radost z pohybu. Právě sportování totiž podle nás pomáhá k lepší náladě i celkové odolnosti. Právě proto jsme do sportování zapojili i naše zaměstnance,“ říká Tereza Vyhnálková ze Sazky.  

„Projekt a disciplíny jsou určené všem. Jak sportovcům začátečníkům, tak i profíkům. Je jedno, jestli vám je patnáct nebo šedesát. Systém mimo jiné umožňuje přepočítání výsledků vzhledem k věku, takže můžete vyzvat třeba babičku nebo dědečka a vzájemně poměřit síly,“ dodává Šárka Kašpárková, bronzová medailistka z olympiády a jedna z ambasadorek projektu.

Nebojte se zapojit. Můžete to udělat anonymně, nebo vaše výkony i sdílet s hashtagem #odznakvsestrannosti.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Druhé Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
2
Obrázek uživatelky
profil
první a špatná dpověď
Obrázek uživatelky
profil
prvníSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
jeden hurá
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles