Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Správci osudu - ukradli mu budoucnost, teď si ji bere zpátky

1. 03. 2011 | Novinky

Věříte na náhodu? Nebo na osud? A co když je to všechno úplně jinak? Co když naše kroky řídí někdo, kdo s námi má konkrétní plány? A co se stane, když mu je, byť nevědomky, překazíme? Ambiciózní thriller Správci osudu podle povídky Philipa K. Dicka naznačuje, že svět může být místem, kde pro náhodu není místo a s osudy lidí si pohrávají pánové v klobouku.


Nadějného politika Davida Norrise (Matt Damon) potkáváme v den, který mu může změnit život. Kandidát do amerického Senátu se už za chvíli dozví výsledky voleb. První prognózy nejsou moc příznivé, a tak si odejde na pánské záchody pilovat „řeč poraženého finalisty“.  Na místě, kde by ženu čekal málokdo, narazí na krásnou Elise (Emily Blunt), dívku, s níž ho potká příslovečná láska na první pohled.


filmMohla by to být náplast na politický neúspěch, jenže David někde ztratil její telefonní číslo. Když už se vzdá naděje, že by ji mohl ještě někdy spatřit, narazí na ni náhodou v autobusu. Tuhle šanci už nepustí ani za nic.

Tohle si myslí do chvíle, než potká Správce osudu. Tahle organizace řídí život každého z nás a pro Davida naplánovala kariéru, která končí možná až v Oválné pracovně Bílého domu.


Jenže to by musel nechat Elise na pokoji, což se Davidovi nechce. Tohle ale není otázka chtění. Správci osudu nalajnovali Davidův život a sebemenší odchylku jsou připraveni zlikvidovat v samém zárodku.

Zamilovaný politik si ale nepřipouští, že jde jemu i jeho Elise o bytí a nebytí a že vlastnímu osudu ani jeho správcům se utéct nedá. Nebo jen hodně těžko.


filmRežisér George Nolfi (scenárista Bourneova ultimáta nebo Dannyho parťáků 2) adaptoval povídku mezi filmaři oblíbeného sci-fisty Philipa K. Dicka (Total Recall, Minority Report nebo Blade Runner). „Přestože jsou i Správci osudu sci-fi, mají velice reálné kořeny.


Je to film o souboji osudu a svobodné vůle a o tom, co se stane, když se vlastnímu osudu rozhodnete čelit,“ vypráví režisér. Reálný rámec příběhu dodává i fakt, že navzdory fantastickým trikům a sci-fi zápletce, jde vlastně o variaci na archetypální romantický příběh o zapovězené lásce a o tom, co jste kvůli ní ochotni riskovat.


Premiéra filmu Správci osudu je naplánovaná na
3. 3. 2011!


Zdroj: Bontonfilm.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
může to být super filmSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
výborný film
Obrázek uživatelky
profil
Tak to se bude určitě manželce líbit.
Už se těšíme. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak to se bude určitě manželovi líbit
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles