Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stahovací spodní prádlo

9. 07. 2011 | Pro ženy
Stahovací spodní prádlo modeluje a tvaruje postavu, zakrývá tělesné nedostatky, obepíná různé části těla, likviduje nevzhledné tukové faldíky a zplošťuje potřebné partie, jako je třeba břicho. Pokud máte pár centimetrů navíc, určitě vám přijde vhod.

Stahovací prádlo je většinou vyrobeno z velmi kvalitních elastických a pružných materiálů, které jsou příjemné na dotek, vysoce prodyšné a vynikají absorpčními a rychleschnoucími vlastnostmi. Stahovací spodní prádlo je zcela diskrétní a proto se výborně hodí pod všechny společenské šaty. Mohou ho nosit ženy všech věkových kategorií.

Na trhu jsou různé stahovací korzety, body, pásy, kalhotky, ale i šaty. Pokud se jedná o barvy, k těm populárnějším patří hlavně bílá, tělová a černá. Ideální stahovací spodní prádlo je vkusné a nenápadné, většinou bývá ozdobené všitou krajkou.

Řada stahovacích prádel také dokáže nadzvedávat pozadí, a to díky speciálnímu pásu push-up, nebo se vyrábí speciální zmenšovací a stahovací podprsenky, tato podprsenka je hladká a má jedinečné vytvarované košíčky, kde mohou být prsa opticky menší o jednu až dvě velikosti.

Nejčastěji se používají stahovací korzety, které se vyrábí jak s podprsenkou, tak i bez ní. Korzety zformují celý trup, krásně padnou pod přiléhavé oblečení a uberou až několik centimetrů v pase. Pokud si koupíte typ s podprsenkou, tak navíc nadzvednou a zpevní poprsí.

Dále se vyrábí speciální stahovací šaty a spodničky. Ty se nejlépe hodí pod plesové a společenské šaty, krásně splynou se svrchním oblečením a budete se v nich cítit sexy a sebevědomě. V dnešní době je hodně moderní stahovací body, které se také vyrábí ve variantě pod i přes prsa. Body s podprsenkou se ale liší od korzetu tím, že není výrazně vyztužené.

Také se vyrábí vykrojená i nohavičková body. Nohavičky mohou být kratší i delší a zformují vám váš pas, boky i zadeček. Nohavičkové body dokonale padnou pod většinu kalhot, hodí se pod společenské kalhoty i pod vypasované džíny.

Moderními jsou ale hlavně stahovací kalhotky a kalhoty, ale prodávají se i stahovací tanga. K dostání je velké množství střihů a celá škála různých barev. Nejlepší ale jsou bezešvé, v pase zakončené jemnou gumičkou, ty padnou každé ženě jakékoliv postavy. Nosit je můžete pod kalhoty i pod sukně a hodí se i v období těhotenství.

Stahovací spodní prádlo pomáhá ženám k docílení atraktivního vzhledu a získání sebevědomí.

Markéta
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Potřebovala bych k tomu podprsenku 1 s 80 Smajlíkcm hrudníkem. Podívám se na stránky, třeba se to dá nějak nakombinovat. Jaký jsem měla problém s plavkami....A prádlo potřebuji jako soli. Vyhovovala mi zn. Lycra, že je poddajná, už ji u nás nevedou. Musím se pídit.
Obrázek uživatelky
profil
Stahovací prádlo nosím. Mou oblíbenou značkou je Plie.Je kvalitní, mám ho odzkoušeno. Nejsem nějak silnější, ale moc tomu cvičení nedám,takže mi to tak po různu plandá. Proto nosím stahovací prádlo....kvůli zpenění. Objednávám na www.skvele-pradlo.cz mají tam dobrý výběr.
Obrázek uživatelky
profil
opět nevhodná fotka,takové hubeňourky žádné stahovačky nepotřebují
Obrázek uživatelky
profil
nemyslim, ze by to malo bohvieaky ucinok...
Obrázek uživatelky
profil
Tak nevím, jestli to je funkční, koupila jsem si stahovací pás, ale když se na to obleču, nevidím vůbec žádnej efekt...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles