Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stahovací spodní prádlo

9. 07. 2011 | Pro ženy
Stahovací spodní prádlo modeluje a tvaruje postavu, zakrývá tělesné nedostatky, obepíná různé části těla, likviduje nevzhledné tukové faldíky a zplošťuje potřebné partie, jako je třeba břicho. Pokud máte pár centimetrů navíc, určitě vám přijde vhod.

Stahovací prádlo je většinou vyrobeno z velmi kvalitních elastických a pružných materiálů, které jsou příjemné na dotek, vysoce prodyšné a vynikají absorpčními a rychleschnoucími vlastnostmi. Stahovací spodní prádlo je zcela diskrétní a proto se výborně hodí pod všechny společenské šaty. Mohou ho nosit ženy všech věkových kategorií.

Na trhu jsou různé stahovací korzety, body, pásy, kalhotky, ale i šaty. Pokud se jedná o barvy, k těm populárnějším patří hlavně bílá, tělová a černá. Ideální stahovací spodní prádlo je vkusné a nenápadné, většinou bývá ozdobené všitou krajkou.

Řada stahovacích prádel také dokáže nadzvedávat pozadí, a to díky speciálnímu pásu push-up, nebo se vyrábí speciální zmenšovací a stahovací podprsenky, tato podprsenka je hladká a má jedinečné vytvarované košíčky, kde mohou být prsa opticky menší o jednu až dvě velikosti.

Nejčastěji se používají stahovací korzety, které se vyrábí jak s podprsenkou, tak i bez ní. Korzety zformují celý trup, krásně padnou pod přiléhavé oblečení a uberou až několik centimetrů v pase. Pokud si koupíte typ s podprsenkou, tak navíc nadzvednou a zpevní poprsí.

Dále se vyrábí speciální stahovací šaty a spodničky. Ty se nejlépe hodí pod plesové a společenské šaty, krásně splynou se svrchním oblečením a budete se v nich cítit sexy a sebevědomě. V dnešní době je hodně moderní stahovací body, které se také vyrábí ve variantě pod i přes prsa. Body s podprsenkou se ale liší od korzetu tím, že není výrazně vyztužené.

Také se vyrábí vykrojená i nohavičková body. Nohavičky mohou být kratší i delší a zformují vám váš pas, boky i zadeček. Nohavičkové body dokonale padnou pod většinu kalhot, hodí se pod společenské kalhoty i pod vypasované džíny.

Moderními jsou ale hlavně stahovací kalhotky a kalhoty, ale prodávají se i stahovací tanga. K dostání je velké množství střihů a celá škála různých barev. Nejlepší ale jsou bezešvé, v pase zakončené jemnou gumičkou, ty padnou každé ženě jakékoliv postavy. Nosit je můžete pod kalhoty i pod sukně a hodí se i v období těhotenství.

Stahovací spodní prádlo pomáhá ženám k docílení atraktivního vzhledu a získání sebevědomí.

Markéta
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Přemýšlím,kolik toho asi stáhnou ta tanga Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles