Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Čas malinČas malin Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty
Chytrá Žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 17.08. 2017
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Staňte se novou kuchařskou star na TV Paprika

20. 08. 2010 | Televizní tipy
Je dobré jídlo Vaším koníčkem? Máte rádi ten pocit, když  můžete někomu něco dobrého připravit? Máte vlastní zajímavé postřehy a nápady? Dokázali byste je prodat? Chováte se nenuceně? Jste zábavní? A už vás někdy napadlo, že byste mohli mít vlastní pořad?

TV PAPRIKA Vám nyní dává příležitost ukázat, co ve Vás je…


Chopte se své šance a zašlete do 25. srpna 2010 jednoduchou přihlášku  s fotografií na e-mailovou adresu chef@tvpaprika.cz …Stačí napsat pár vět,  proč byste se chtěli stát kuchařskou star na TV Paprika a mít vlastní pořad? Co je na Vás výjimečného? Proč to mát být právě Vy?

Ti z Vás, kteří dokáží zaujmout se utkají o své místo na výslunní v netradiční chystané reality show TV PAPRIKA. Probojovat se až do finále nebude snadné, ale rozhodně to bude stát za to, jelikož vítěz se stane tváří TV PAPRIKA a získá exkluzivní smlouvu na vlastní pořad!  A takové nabídky se neodmítají…

Jídlo, jídlo a zase jídlo!
Milovníkům jídla netřeba vykládat, kdo nebo co je TV Paprika. Přesto pro ty z Vás, kteří nemají jasnou představu, jedná se o tématickou televizní stanici zcela zasvěcenou gastronomii s velkým G! Každý den se zde odehrávají minipředstavení plná chutí a vůní. Každý z pořadů zavádí své diváky do míst, kde se sbíhají sliny i tomu nejzarytějšímu dietáři. Stanice si Vás získá svým  rozhledem a uměním inspirovat! Získáte zde cenné návody, rady, postupy či doporučení, jak připravit vybrané dobroty, které lahodí oku i chuti. 

A nezůstává zdaleka jen u vaření pokrmů, TV Paprika si také vzala za úkol přiblížit divákům i další neodmyslitelnou součást gastronomie, a to sice stolování či nápoje všeho druhu. Divák má též možnost probádat historii gastronomie a zvyky spojené s konzumací pokrmů v nejrůznějších koutech světa.

Pořady TV Paprika jsou určeny všem příznivcům kvalitní a nápadité gastronomie, jak nadaným amatérům, tak nejlepším profesionálům všech věkových kategorií (cílovou skupinu tvoří především obyvatelé měst ve věku 18-49 let), kteří jsou vnímaví vůči novinkám.
 
Heslem TV Paprika je pohoda. Vysílané programy se vyznačují pozitivním pohledem na svět a díky svému přirozenému, nenásilnému přístupu a tomu, že poskytují důvěryhodné informace, umožňují strávit chvíle odpočinku aktivní formou. Cílem stanice je poukázat na to, že vaření nemusí být pouze každodenní rutinou, ale právě naopak, může to být zábavná činnost, působící pozitivně i na oblast mezilidských vztahů. Proto se snaží spolupracovat s těmi největšími osobnostmi v oboru - kuchaři, šéfkuchaři,gastronomickými odborníky a specialisty. Mnozí z nich se stali skutečnými celebritami – TEĎ MŮŽETE I VY!!

Zdroj: TV Paprika

Veronika J.
ChytráŽena.cz

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Staňte se novou kuchařskou star na TV Paprika:

Staňte se novou kuchařskou star na TV Paprika
Staňte se novou kuchařskou star na TV Paprika
Staňte se novou kuchařskou star na TV Paprika
Staňte se novou kuchařskou star na TV Paprika
Staňte se novou kuchařskou star na TV Paprika
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !