Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

StarDance II ……..když hvězdy tančí

25. 10. 2007 | Televizní tipy

Taneční horečka se vrací!

A je to tady! Boj o krále a královnu tanečního parketu StarDance po roce opět začíná.

Soutěž StarDance, ve které se snoubí elegance, noblesa a emoce se vrací zpátky na televizní obrazovky, aby zopakovala svůj fenomenální úspěch z loňského roku a uspokojila nedočkavé diváky. Sobotní přímé přenosy StarDance před necelým rokem plnily stránky novin a časopisů, strhávaly publikum k bouřlivým projevům sympatií a díl od dílu lámaly rekordy v divácké sledovanosti.

Tančící celebrity pod vedením profesionálních tanečníků předváděly ve StarDance brilantní taneční kreace, které byly v mnoha případech vykoupeny desítkami bezesných nocí, litry potu a modřinami.

StarDance II Zbrusu novému televiznímu fenoménu StarDance se v rekordně krátkém čase podařila zcela neuvěřitelná věc. Tancem začali žít úplně všichni napříč generacemi. Nejen, že se prudce pozvedl zájem o taneční kurzy, ale mnohem větší podpory v podobě zájmu vášnivých fanoušků se dočkal také samotný taneční sport, do té doby neprávem přehlížený nejen sponzory, ale také laickou veřejností.

První vavříny úspěchu začala StarDance k velké radosti celého štábu i účinkujících sklízet okamžitě v podobě famózní divácké sledovanosti. Další úspěchy na sebe nedaly dlouho čekat. V divácké anketě TýTý StarDance vyhrála s přehledem v kategorii zábavných pořadů. Moderátorka zpravodajské relace Jolana Voldánová ve své kategorii zvítězila. Mezi nejoblíbenější herce StarDance vystřelilo učenlivého tanečníka Václava Vydru. Mezi nejoblíbenějšími moderátory se již tradičně objevilo jméno Marka Ebena, moderátora StarDance.

Ve StarDance II se o vaši přízeň bude ucházet stejně jako v loňském roce osm šaramantních profesionálních tanečníků a tanečnic, kteří vytvořili taneční páry s osmi celebritami. I letos mezi novopečenými tanečníky StarDance z řad veřejně známých osobností objevíte nejedno jméno, které vás zaručené překvapí. Tréninky, které už jsou v plném proudu, slibují nejen skvostné taneční výkony, ale také uvolněnou atmosféru a luxusní zábavu při sledování StarDance.

Na celebrity vlnící se v rytmu hudby a výroky nesmlouvavé odborné poroty se můžete těšit každou sobotu od 3. listopadu ve 20.00 na ČT1. Nové originální a neopakovatelné StarDance II právě začíná.

Dámy a pánové, zadejte se!



Více informací se dozvíte také na webových stránách soutěže StarDance.


Čtěte také náš článek o soutěžících párach a soutěžních tancích StarDance II:
StarDance II – soutěžící taneční páry se představují
Soutěžní tance StarDance II.

© foto: Lenka Hatašová

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkDívala jsem se na každý díl od začátku.Líbí se mi pan Schmitzer svou milou neohrabaností a rozpačiostí.
Obrázek uživatelky
profil
Marek Eben je perfektní komentátor této soutěžeSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
já mám teda radši Ebena
Obrázek uživatelky
profil
Válečka jsem taky nemusela,ale poslední dobou mi začíná být sympatickýSmajlíkA Tereza se mi líbí mocSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
mám ráda Terezu Kostkovou,ale Ebena moc nemusím
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka