Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Starší muži a mladé dívky

8. 06. 2011 | Vztahy
Johann Wolfgang Goethe, Otakar Vávra, Karel Šíp či Karel Gott mají jedno společné - všichni si v minulosti namluvili o desítky let mladší partnerku. Pokud se jedná čistě o vztah muže a ženy, je to víceméně jejich soukromá záležitost. Ale okamžikem početí dítěte je to trošku sobecké a může to být i nezodpovědné.

Ať už dítěti umožní cokoli, materiálně bude zabezpečené, ale může se stát, že už od nízkého věku bude vyrůstat bez přítomnosti otce. Samozřejmě každý takový otec odvětí, že ho to naopak inspiruje a dává mu sílu žít, aby mohl dožít dospělosti svého potomka. To se například krásně povedlo Radkovi Brzobohatému, kdy se jeho syn narodil poměrně pozdě, ale dnes mu dělá velkou radost. Ovšem Brzobohatému bylo lehce přes padesát, nikoli sedmdesát, jak se to stává umělcům v poslední době. A těch dvacet let hraje opravdu dost podstatný rozdíl. Užít si vysokoškolského studia či vnoučat svého potomka už se těmto starším otcům většinou nepoštěstí.

Další nevýhodou je trochu jiné životní tempo, kdy žena i dítě skotačí, zatímco postarší tatínek už vyhledává spíše klid a odpočinek. Na adrenalinové sporty může předem zapomenout, často bývá problém stačit dítěti na hřišti nebo ho uhlídat v obchodním centru při obyčejném nákupu.
Když ovšem pomineme fyzickou stránku věci, je tu ještě duševní, kdy i pro učení s potomkem staršímu tatínkovi ubývá jednak trpělivosti, jednak si toho ze školy už tolik nepamatuje. A i když si ještě přeci jenom pamatuje, tak i paměť často selhává.

Je třeba mít též vymyšlenou patřičnou výmluvu, když vás s tímto tatínkem potkají spolužáci.

Buď můžete tvrdit, že se jedná o dědečka, což těžko bude přijímat tatínek, nebo přiznáte, že jde o tátu, z čehož budou mít spolužáci legraci.
Po nějaké době i ta největší zamilovanost opadne a i sama partnerka bude pociťovat, že přeci jen podstatně starší muž je v něčem hendikepem. Samozřejmě jistou výhodou může být, že už vám postarší muž nebude běhat za jinou ženou, většinou ho najdete doma u televize, ale zároveň se to může stát i trochu nudným a jednotvárným, potažmo se i milostný vztah vytratí do ztracena.

Pamatujte, že ne vždy se poštěstí, aby spolu manželé zestárli, jako se to krásně poštěstilo režisérce Němcové, když si jako studentka vyhlédla profesora Vávru. Po čtyřiceti letech společného soužití je jí dnes už ...sát, zatímco režisér Vávra oslavil úctyhodných sto let.
Snad se nedočkáme toho, že sotva se dítě narodí, začne říkat svému otci namísto "táto" slovo "dědo".

Autor:pppeettrr

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
směšnej , huhňavej, hajnej si nabouchl vypočítavou kurvičku, a nemá v sobě kouska studu tuhle kurvu tahat na Zlatého slavíka...trapnost nade vše, asi už dementní...ale proč ne když jí platíme jako Nečasovu kantýnskou z naších daní....trapný kníže na to dostává dost...
Obrázek uživatelky
profil
Podle mě vyrábějí sirotky
Obrázek uživatelky
profil
Pravda a nic než pravdaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkPravdivě napsanej článekSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
hezky napsaný článek...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles