Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Startuje druhá řada pořadu Farmář hledá ženu

8. 07. 2011 | Televizní tipy

Opět po roce máte šanci vybrat si svého favorita mezi desítkou farmářů, kteří se přihlásili do druhé řady pořadu Farmář hledá ženu. Léto je nejen období dovolených, ale na venkově zejména žní. Na rozdíl od konkurence netáhne ale Televize Prima do pole a souboje o zrno s obstarožní obrněnou kavalérií, ale přemýšlí nad tím, jak farmářům pomoci ke štěstí. Na televizní obrazovky se tak po roce vrací druhá řada oblíbeného pořadu Farmář hledá ženu.


Na úvod si s námi zavzpomínejte na minulou řadu pořadu Farmář hledá ženu  a nechte se inspirovat. Svatba farmáře Petra Hájka se sympatickou Adrianou je totiž hmatatelným důkazem, že alespoň jeden farmář skutečně našel ženu.


farmář hledá ženuV první epizodě druhé řady pořadu Farmář hledá ženu poté nahlédnete do soukromí deseti farmářů, kteří se přihlásili do castingu, aby i oni našli své osobní štěstí. Žijí v různých koutech naší země, mají odlišné osudy i rodinné zázemí, jsou nejrůznějšího věku, ale jedno mají společné. Touží poznat ženu, která by jim zaplnila nejen prázdné místo na jejich farmě, ale hlavně v jejich srdci.


Podívejte se na první díl, zhodnoťte si je a můžete si i zatipovat, se kterými z nich chcete prožít na obrazovkách jejich cestu za štěstím. A nemusí to být jen na obrazovce vaší televize. Slečny a dámy, pokud Vás některý z farmářů natolik osloví, že byste chtěla zkusit prožít po jeho boku zbytek života, napište a přihlaste se. Třeba právě vy budete ta pravá vyvolená. 


První „představovací“ díl pořadu Farmář hledá ženu uvidíte v pondělí 11. července
ve 21.10 v Televizi Prima


Zdroj: Prima

Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Startuje druhá řada pořadu Farmář hledá ženu:

Startuje druhá řada pořadu Farmář hledá ženu
Startuje druhá řada pořadu Farmář hledá ženu
Startuje druhá řada pořadu Farmář hledá ženu
Startuje druhá řada pořadu Farmář hledá ženu
Startuje druhá řada pořadu Farmář hledá ženu
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !