Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stěhujete firmu nebo kancelář? Poradíme, jak efektivně postupovat

13. 07. 2016 | Technika
Při představě, že kompletně přestěhováváte kancelářské prostory, nebo snad dokonce celou firmu na nové působiště, vám naskakují osypky? Není divu, je to nadmíru náročný úkol, avšak při troše snahy a stanovení systematického postupu se v žádném případě nemusí jednat o neřešitelný úkol. Pokud jste onou zodpovědnou osobou, která má stěhovací manévry na starost, poradíme vám, jak na to.

Možná jen přesouváte kancelář o patro výš nebo do vedlejší budovy. I tak si však pravděpodobně užijete své, pokud nebudete mít předem jasný plán systematického postupu. Pamatujte, že štěstí přeje připraveným, a tak si raději všechny důležité kroky rozmyslete dopředu.

stěhováníNajměte si profesionála


Některé věci lze bez obtíží přestěhovat svépomocí, jako například osobní majetek, důvěrné dokumenty a podobně. Na zbytek je lepší poptat služby externí firmy, která vám se stěhováním či vyklízením pomůže. Je totiž třeba zvážit mnoho proměnných, s kterými si člověk bez zkušeností neví rady. Jedná se například o odhad, kolik stěhovacích vozů bude třeba, kolik zaměstnanců přímo z řad firmy bude na stěhovací akci třeba nasadit, co všechno se bude stěhovat či vyklízet a jak bude celá akce probíhat. Je přitom nutné myslet na všechny eventuality a ke každému planu A mít i záložní plán B. Solidní stěhovací firmy jsou schopny poskytnout vám nezávislou konzultaci všech těchto proměnných a přijít se stěhovacím plánem na míru i s konkrétní cenovou nabídkou.

Když stěhování, tak i vyklízení


Jakkoliv je stěhování u většiny lidí nepopulární, má i své světlé stránky. Vnímejte ho rovněž jako příležitost protřídit za ta léta nashromážděné věci, dokumenty a vybavení, jež už je staré, nepotřebné či nefunkční. Je pravděpodobně, že takového „odpadu“ bude mnoho, proto se u stěhovací firmy zajímejte rovnou o vyklízecí služby. Pokud se budete zbavovat starých elektronických zařízení, myslete na jejich ekologickou likvidaci.

Vybavte se dostatečným množstvím stěhovacích krabic


Nakupte si v předstihu dostatek úložných a stěhovacích krabic pro přenos různých věcí. Vybírejte mezi různými velikostmi, vždy ale dbejte na to, aby byly skutečně nosné a bytelné. Úložné a stěhovací krabice ve vysoké kvalitě a za velmi příjemné ceny se vyrábí z kvalitní 3 nebo 5vrstvé vlnité lepenky, proto vynikají snadnou manipulací a pevností.Můžete si vybírat z mnoha provedení a rozměrů. Pamatujte i na lepicí pásky a výplňový materiál.

Určení vhodného stěhovacího času


Čas je drahocenná komodita a může se lehce přepočítávat na peníze, proto stěhování naplánujte s předstihem na víkend, svátek nebo noční hodiny tak, aby pokud možno vůbec nedošlo k omezení provozu. Pokud se musí alespoň část stěhování odehrát ve všední dny, vyhněte se nejkritičtějším dnům z celého týdne, tedy pondělí a pátku. Pondělky bývají pracovně nabité a hektické, v pátek zase každý spěchá z práce, aby začal svůj víkendový program.

Zdroj, foto: Paketo.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !