Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Štěňátko v lese

11. 10. 2014 | Vaše příběhy

Asi jen málo z nás není na některé sociální síti jako je Facebook, Twitter apod. A právě díky Facebooku, na kterém jsem nějaký ten rok, tak člověk sleduje prakticky celosvětové dění. I když se zajímám o to, co koho trápí a bolí, co kdo prožil hezkého a neopakovatelného, tak nejvíce mě zajímají osudy zvířat a zejména psů.

A právě o jedné příhodě, která byla popisovaná na Facebooku, bych tu chtěla napsat, neboť stojí za to, aby se i druzí dověděli, že žijí mezi námi lidé s obrovským srdíčkem, že žijí mezi námi lidé, kteří mají lásky na rozdávání...

Jedna paní na této síti popisovala, jak se s rodinkou vydala do nedalekých lesů na houby. Určitě by čekala, že nic jiného, než lesní plody z lesa nedonese. Ostatně to by čekali asi všichni. Ale opak je pravdou. Musel to být moc krutý člověk, který dokázal uvázat údajně asi tak 3 - 4měsíční štěňátko středně velkého pejska ke stromu. Paní popisovala, jak štěňátko bylo zesláblé, špinavé a snad na pokraji své smrti. Tato paní nemeškala a štěňátka se ujala a když přišla domů, tak popisovala, jak mu dala najíst a napít a že jej i vykoupala. Ale doma prý pejska mají, tak očištěné a nakrmené štěně odnesla pak do nejbližšího psího útulku a měla jedno přání. A to, aby toto štěňátko se dostalo k hodným lidem, kde jej budou milovat.

štěňátko v leseAž tu vše vyřídila a šla k autu, tak se rozhlédla kolem dokola a prý tam bylo hodně kotců, ze kterých se na ni dívalo spoustu smutných pejsků. Asi to pro ni muselo být hodně emotivní, když takto opuštění pejsci na ni koukali s nadějí, že si snad některého odnese. Paní se nakonec vrátila do těch dveří, za kterých vycházela po předání pejska. Když ji paní uviděla, tak prý se jí zeptala, jestli si jde zpátky pro pejska, kterého tu donesla. Odpověděla, že ano, a že by jí to asi srdce utrhlo, když by jej tam nechala.

A tak dále pak popisovala, jak toto štěňátko den ode dne nabíralo na váze, krásnělo díky její péči, samozřejmě že s ním byla i na veterině, kde pejsek dostal nějaké injekce,  doporučení, jaké vitamíny má paní koupit, aby nabylo síly a chuti žít. Dále pak psala, že s jejím pejskem si  tento zachráněný pejsek na sebe zvykli, a že jej milují stejně, jako toho svého.

Kolik takto nechtěných pejsků má takové štěstí? Kéž by ale toto štěstí měli všichni pejsci i další zvířátka. My sami jsme se ujali opuštěného koťátka, které bylo hladové, mělo ušní svrab a už je tu s námi téměř rok a kočička je zdravá jak řípa. Nechali jsme ji vykastrovat a nejštastnější je na zahradě a myši se musí mít na pozoru. Denně něco chytí, a navíc si krásně hraje s našimi pejsky, což se asi jen tak nevidí. Je poznat, že s nimi vyrůstala  asi od svých 2 měsíců - bylo to malé koťátko, když jsme se jí ujali.


Anicka59 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Štěňátko v lese:

Štěňátko v lese
Štěňátko v lese
Štěňátko v lese
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Krásný článek, jsem ráda, že se i v dnešní době najdou hodní lidé. Také jsme měli fenku z útulku, zezačátku se moc bála. Od předchozího majitele se dočakala jen zla. Byla s námi celých 15 let.
Obrázek uživatelky
profil
Moc smutný článek s dobrým koncem,hlava mi nebere,jak může člověk takto jednat.Máme také Barču s útulku a vzpomínám,jak se všeho bála a měla strach.
Obrázek uživatelky
profil
hezký, smutný, ale s dobrým koncem. SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pěkný článeček u kterého jsem si i pobrečela a zavzpomínala na naší Alinku, kterou jsme také našli, ale to už je dávno.
Obrázek uživatelky
profil
Nevím co je to za člověka, že může uvázat štěňátko v lese.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles