Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Štěstí na internetu

19. 12. 2009 | Vaše příběhy

Nikdy bych nevěřila tomu, že si někdy začnu hledat štěstí na internetu.

Spíše jsem hledala asi kamarády, ale jednoho dne mi napsal jeden moc prima kluk. Říkala jsem si, jé, to je ale sympaťák, tak jsem neváhala a napsala mu. Začali jsme si postupem času psát. Padli jsme si do oka hned po prvním vzkazu. Potom jsem zjistila že je o rok starší než já. Nevadilo mi to -říkám, o věku to přece není. Rozuměla jsem si s ním ve všech směrech jako nikdy s nikým. Bylo pro mě hrozně hezké, když jsem věděla, že si mám s kým psát, že je to človíček, co mi rozumí. Moc jsem si přála ho poznat. Psali jsme si dál každý den, volali jsme si, poznávali se... A já nevím, jak se to stalo, ale zamilovala jsem se do něj jako nikdy do nikoho.

Když mi zavolá, rozbuší se mi srdíčko a nemůže přestat. Povídala bych si s ním nejraději hodiny. Píšeme si krásné věci, jak jsme se do sebe bezhlavě zamilovali a já jsem strašně moc šťastná. Každé jeho slovíčko mi udělá šílenou radost já skáču radostí, když mi napíše třeba jen jak se mám, jak mě má rád... štěstím se mi chce plakat.

Je to andílek, který mě drží nad vodou. Prožívám lásku, jakou jsem ještě nikdy nepoznala. Ani nevím, že bych se někdy o někoho bála tak, jak o něj, když vím, že je tak daleko. Je to opravdu člověk, pro kterého bych udělala cokoliv a šla za ním kamkoliv. Strašně moc se na něj těším a chtěla bych konečně poznat tu lásku, kterou k němu cítím. Zní to bláznivě, ale je to tak. Vím, že až se uvidíme, skočím mu kolem krku a už ho nepustím. Je to moje láska, moje štěstí, můj andílek, bez kterého už nechci být. Chci, ať to ví, ať nemá pochybnosti a věří tomu, že tady na něj čeká člověk s otevřenou náručí a bude čekat tak dlouho, jak bude muset.

Miluji Tě, andílku můj, strašně moc a doufám, že tohle je prozatím dostatečné k tomu, abys věřil tomu, že tady na tebe čekám a nehledám si nikoho jiného. Až budeme spolu, budu se snažit dokázat ti to osobně. Opatruj se mi, lásko! 

S láskou

MonaMira - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
kolik roků ti je MonaMira? To je přece úplná hloupost - lidi se mají rádi,že se poznají a ne jen virtuálně. To by byla veeeeliká náhoda, aby to vyšlo a bacha na podvodníky! Hodně štěstí!
Obrázek uživatelky
profil
šťastie sa tam dá najsť...ale aj opak
Obrázek uživatelky
profil
..seznameni po internetu
Obrázek uživatelky
profil
Gratuluji ale já bych se bála že na druhé straně je úchyl nebo vrah.Asi mám bujnou fantazii že..Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Taky jsem poznala super muže na internetu.Holky nebojte se toho. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Beránek