Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Štěstí, že v zastávce byla lavička

22. 01. 2011 | Vaše příběhy

Když mi bylo asi jedenáct let, dostala jsem angínu. Ráno jsem se probudila s velkou horečkou a bolestí v krku. Tatínek byl už v práci a tak se mnou mamka musela jet autobusem k doktorce do dva kilometry vzdáleného města. Byl leden, velký mráz a silnice byla hrozně namrzlá, auta jezdila krokem.

My s maminkou jsme stály u plechové zastávky a vyhlížely autobus. Najednou jelo celkem vysokou rychlostí auto, mamka mi jen řekla, že jede nějaký blázen. Ale za chvíli se ten blázen řítil přímo na nás, auto dostalo smyk a boční stranou na nás jelo po kluzké vozovce a pak po chodníku. Pořád jsme rychle ustupovaly, ale pak už nebylo kam. Tenkrát mi bylo hrozně zle a tak jsem nestihla pohotově reagovat. V zastávce byla lavička a tak mě mamka chytla a vysadila mne na lavičku, sama na ni pak vyskočila, a po chvíli auto narazilo do lavičky a pak se naštěstí zastavilo.

Obě jsme byly ve velkém šoku a skoro se nezmohly na slovo. Až za nějakou chvíli z auta vystoupil muž a bez jediného slova vytáhl telefon a začal někam volat. Nás jakoby si nevšiml. Malým prostorem jsme se protáhly mezi zastávkou a autem ven. Mamka mu jen řekla, že kdyby jel pomaleji, tak by se to nestalo, ten pán byl ještě hrubý a měl nějaké řeči, asi si neuvědomil, co by se mohlo stát, kdyby v zastávce nebyla lavička, a kdyby mne na ni pohotová mamka nevysadila a sama na ni nevyskočila. Obě jsme byly v šoku, a tak jsme se rozhodly, že půjdeme domů a k paní doktorce pojedeme později. Už je to sice víc než deset let, ale dodnes to mám před očima a jsem ráda, že to dopadlo, jak to dopadlo.

 

Lipsas - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
hrůza
Obrázek uživatelky
profil
to bolo fakt šťastie
Obrázek uživatelky
profil
Vůbec se nedivím, že Ti to zůstalo v paměti, takové hrůzy se nezapomínají. Bezohledných řidičů je bohužel pořád spousta.
Obrázek uživatelky
profil
ještěže maminka reagovala tak pohotově, takový řidiči se bohužel najdou, je to hrozný
Obrázek uživatelky
profil
Ten řidič byl pěkně bezohledný, měl se aspoň omluvit. Hlavně, že se vám nic nestalo.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles