Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Steve Jobs - můj život, má láska, mé prokletí

13. 10. 2014 | Knižní tipy
Název knihy: Steve Jobs - můj život, má láska, mé prokletí
Autorka: Chrisann Brennanová
Nakladatelství: BIZBOOKS
Datum vydání: září 2014
Počet stran: 304
Formát: 145x205
vázaná kniha s laminovaným potahem a přebalem
Cena: 297 Kč

Nakladatelství BizBooks vydalo provokativní knihu Steve Jobs – Můj život, má láska, mé prokletí, která je intimní zpovědí Jobsovy bývalé přítelkyně a matky jeho prvního dítěte Chrisann Brennanové. V knize odhaluje skrytou tvář největšího IT vizionáře naší doby Steva Jobse, arogantního, zároveň však uzavřeného mladíka, který v době, kdy se stal multimilionářem, opustil těhotnou přítelkyni a zapřel svou vlastní dceru.

STEVE JOBS – GÉNIUS a HRUBIÁN HLEDAJÍCÍ ÚTĚCHU V LSD,

který ZAPŘEL SVOU DCERU


Steve Jobs - můj život, má láska, mé prokletíKniha Steve Jobs – Můj  život, má láska, mé prokletí vypráví lidský příběh Jobsova vzestupu na vrchol z jedinečné perspektivy jeho první přítelkyně, kamarádky, partnerky, ale také objektu jeho krutosti, Chrisann Brennanové. Autorka odkrývá stinnou stránku velkého mýtu Jobs. Její příběh bez příkras a bez zatrpklosti líčí skutečného Steva Jobse.

O Stevu Jobsovi v době jeho dospívání a prvních letech dospělosti se toho mnoho neví. Jeho život s Chrisann Brennanovou byl složitý a měl mnoho rovin. „Znala jsem Steva jako mladého muže, který byl zábavný a přemýšlivý. Člověka duševně čistého, který hledal své místo na světě. Z první řady jsem pak pozorovala, jak se stále měnil a měnil, jak se naučil využívat a zneužívat moc,“ svěřuje se v úvodu knihy Chrisann Brennanová.

Steve Jobs měl charisma, měl talent, dokázal být okouzlující, ale také se ve vteřině změnil v tyrana, který si šel tvrdě za svým. Intimní pohled na život Steva Jobse z pera Chrisann Brennanové nabízí ojedinělou možnost nahlédnout do Jobsových méně známých let „před Applem“. Jobs dělal všechno pro svůj úspěch. Dokonce zneužíval buddhistické učení k tomu, aby dosáhl úspěchu v byznysu, a když na tom nebyl psychicky dobře, opakovaně se vracel k Brennanové. Jakmile však přišly úspěchy v Applu, opět je odkopl. Ke své dceři vztah nakonec našel, i když ani ten nebyl úplně jednoduchý.


Knihu Steve Jobs - můj život, má láska, mé prokletí vydalo nakladatelství BizBooks a koupíte ji v knihkupectví a na internetových stránkách Albatros Media.

ZUZI
ChytraZena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !