Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Štíhlá s bylinkami

20. 01. 2020 | Diety
-Komerční sdělení-

Nechcete být na předsevzetí spojená s krásnou postavou sami? Pak vězte, že spojence můžete najít i mezi dary přírody, které skvěle doplní vaší sportovní aktivitu a vyvážený jídelníček. Se štíhlou postavou bývá často spojován z ananasu pocházející enzym bromelain. Dnes se však zaměříme na tři další přírodní látky, o kterých jste možná v souvislosti s úbytkem tělesné hmotnosti zatím tolik neslyšeli.


Pomeranč, jak ho neznáte


Rostlina, která bývá označována za přírodního křížence mandarinky a pomela, nese název jiného oblíbeného citrusu. Jde o pomerančovník hořký, pro který se zažily také názvy divoký nebo zelený pomeranč. Plody stálezeleného stromu pocházejícího pravděpodobně z Asie a dorůstajícího výšky až 10 metrů mají oválné, tmavší a pevnější plody, než jsme u pomeranče zvyklí.
Liftea pro štíhlou liniiV jejich oplodí je však obsažena látka synefrin, která je dlouhodobě využívána například v tradiční čínské medicíně. Pomerančovníku je připisován příznivý vliv mimo jiné na spánek. V souvislosti se štíhlou linií jsou však zajímavější jiné vlastnosti, konkrétně podpora metabolismu tuků a kontrola tělesné hmotnosti.


Z očí do očí


Paulinie nápojná je popínavý keř původem z Jižní Ameriky, především z Venezuely a severní Brazílie. Pravděpodobně známější, než samotná rostlina jsou její semena označovaná jako guarana. Díky nim si můžete s paulinií nápojnou obrazně řečeno hledět z očí do očí. Plod má totiž podobu tobolky s jedním velkým černým semenem uloženým v červené dužinaté slupce a svým tvarem připomíná někdy poněkud strašidelné oči. Guarana mající příznivý vliv na imunitní systém i fyzickou a psychickou vitalitu se postupně stává oblíbeným životabudičem například mezi studenty. Podpořit vás ale může i při snaze o hezkou postavu. Má totiž příznivý vliv na kontrolu tělesné hmotnosti a metabolismus tuků a blahodárně působí i na normální trávení.

Oblíbená stáliceLiftea Štíhlá linie Synefrin


Užitečnou oporou při hubnutí se však může stát i oblíbený zelený čaj. Rozsah jeho blahodárného působení na náš organismus je poměrně široký. Možná ho znáte jako antioxidant, zároveň však přispívá k vylučování vody z těla, což se samozřejmě hodí, pokud toužíte po „vyrýsované“ postavičce. Podporuje také metabolismus lipidů a udržení normální hladiny cholesterolu v krvi.
Pokud tápete, jak tyto látky získat a zpracovat, nebo pokud si chcete cestu k nim usnadnit, můžete zvolit například některý z doplňků stravy. Všechny výše uvedené přírodní látky obsahuje doplněk stravy Liftea Štíhlá linie Synefrin, v jehož složení najdete i garcinii kambodžskou a populární acai berry. Balení 60 tobolek můžete pořídit za 189 Kč.


Více informací o přípravku najdete


Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !