Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Štír - roční horoskop na rok 2017

25. 12. 2016 | Horoskopy

Štír (23.10. - 21.11.)


Milí Štíři, po náročném roce 2016 si můžete konečně trochu oddechnout a dovršit to, co jste v minulosti odložili. Čeká vás pozitivní rok, plný zážitků a nových cenných zkušeností. Začne se vám dařit a štěstí vás nemine. Během roku 2017 budete moci oživit a přehodnotit svoje životní cíle. Budujte svůj sen, ale udělejte si dostatek času na vaši rodinu a přátele. To je totiž vaše skutečná hodnota!

Štír

- roční horoskop na rok 2017



Zdraví

Psychická nepohoda a stresy se ve zvýšené míře promítají do zdravotních potíží. Snažte se nejednat pod vlivem emocí a hněvu a nezapomínejte, že klidná a veselá mysl je půl zdraví. Důležité pro vás je „vybití“ nahromaděné negativní energie pohybem, prospěje vám turistika a v neposlední řadě i láskyplné objetí partnera. Pozorní buďte od poloviny května, kdy planetární konstelace nevěští nic dobrého. Nepodceňujte příznaky nemocí a neodkládejte návštěvu lékaře. Pokud se vám podaří podchytit nemoc včas, máte velké regenerační schopnosti a vyléčení nastane poměrně brzo.

Láska a vztahy

Partnerský vztah odráží vždy vaše nálady stejně jako zrcadlo. Hned počátek roku vám může přinést nejedno překvapení, seznámíte se s někým zajímavým. Odložte svoji příslovečnou nedůvěřivost a oddejte se naplno lásce – i když nemusí jít o vztah na celý život, milostné jiskření vás nabijí dobrou náladou a sebevědomím. Co se týká vztahů všeobecně, to co jste do nich vložili v minulých letech se vám bude vracet, jak v dobrém, tak i ve zlém. Pokud jste někomu ublížili, vrátí se vám to jako bumerang. V májovém měsíci je velká šance na oživení vašeho partnerství. Nejslibnějším měsícem roku je prosinec, budete se cítit výborně a do svého okolí budete vyzařovat velmi pozitivní a vzrušující vibrace – ostatní zcela okouzlíte.


Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Práce a kariéra

V roce 2017 se můžete těšit na pracovní postup, rozvoj osobnosti a jisté prozření, díky kterému budete mnohem vyrovnanější než dříve. Uděláte nejlépe, pokud se budete naplno věnovat kariéře. Nic však nebude zadarmo, nejprve budete muset překonat několik překážek, ale o to sladší odměna na vás bude čekat. Stojíte-li o zásadní změny ve svém profesním životě, určitě s rozhodováním počkejte na listopad, kdy vaše úvahy, ale i činy budou podpořeny silou planet ve vašem znamení. Závěrem roku můžete očekávat zajímavé pracovní nabídky.

Peníze

Bude se vám celkem dařit, můžete očekávat nemalé pracovní úspěchy a s tím i související finance. Ale, něco za něco, za vzestupem kariéry a hmotných statků se mohou skrývat problémy se zdravím, proto nezapomínejte odpočívat! V závěru roku se objeví zajímavá, i když trochu riskantní šance, jak vydělat příjemnou sumu peněz. Pokud si potřebujete půjčit peníze, tak jen na dlouhodobé projekty a investice. Také si dávejte pozor na vše, co podepisujete. Důkladně si smlouvy přečtěte, případně si je nechte posoudit právníkem.

Hvězdy vám radí!

Milí Štíři, křivdy a příkoří odpouštíte jen velmi nesnadno. Umíte dlouho a trpělivě čekat, než se naskytne příležitost k odvetě. Pokuste se vymanit z vašich negativních nálad a touhy po pomstě. Nasměrujte svoji energii a mysl pozitivním směrem, bude pracovat pro vás a ne proti vám.


Štír - horoskop na rok 2017

Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 


Roční horoskop na rok 2017:

Roční horoskop na rok 2017 - Beran

Roční horoskop na rok 2017 - Býk

Roční horoskop na rok 2017 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2017 - Rak

Roční horoskop na rok 2017 - Lev

Roční horoskop na rok 2017 - Panna

Roční horoskop na rok 2017 - Váhy

Roční horoskop na rok 2017 - Štír

Roční horoskop na rok 2017 - Střelec

Roční horoskop na rok 2017 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2017 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2017 - Ryby



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !