Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Štír - roční horoskop na rok 2019

28. 12. 2018 | Horoskopy

Štír (24. 10. - 22. 11.)


Štíři si mohou po náročném roce 2018 trochu oddechnout a nabrat sílu a odvahu k řešení věcí, které již dlouho odkládali nebo nechtěli řešit. Je potřeba vyhodit vše nepotřebné, nejen staré oblečení ze šatníku, ale i staré křivdy a nenávisti, které vás brzdí na cestě vpřed. Vaše znamení je vybaveno skvělou intuicí a cílevědomostí, proto můžete plány, které jste v minulosti odložili, dovršit. Nasměrujte svoji energii a mysl pozitivním směrem, bude pracovat pro vás a ne proti vám. Jen tak se rok 2019 může stát nezapomenutelným!
 


Štír - roční horoskop na rok 2019


Práce

Rok 2019 bude rokem, kdy budete mít šanci prosadit se, přinese vám nové pracovní nabídky, zajímavé lidi a kontakty. Potřebujete práci, která není jednotvárná, práci, která přináší výzvu, ale i napětí. Stojíte-li o zásadní změny ve svém profesním životě, určitě počkejte na druhou polovinu roku, kdy vaše činy budou podpořeny podporou planet. V pracovních vztazích to bude trochu skřípat, nebudete se snadno podřizovat nadřízeným a budete v pokušení dělat si vše po svém. Uplatňujte diplomatický takt a máte vyhráno. Rok 2019 bude ideálním obdobím postavit se na vlastní nohy a začít samostatně podnikat.

Peníze

Pracujete především pro pocit finanční a sociální jistoty. V průběhu roku se vám bude poměrně dařit, vaše finanční situace se stabilizuje. Přesto zacházejte s financemi opatrně, kroťte se ve výdajích, neutrácejte za zbytečnosti, zvažujte každou investici, nedělejte neuvážená rozhodnutí a více počítejte. Vaše příjmy a výdaje by měly být v rovnováze. Kontrolujte si svoje účty, nezapomínejte na placení daní, pojistek a dalších poplatků, zbytečně by vás to stálo peníze navíc.
 

Zdraví

Energie vám tento rok určitě chybět nebude, ale je důležité nerozčilovat se kvůli maličkostem, včas vypnout a odpočívat. Zaveďte do svého života nový řád, začněte pravidelně cvičit a zaměřte se na svojí životosprávu. Pokud máte nějaké o kilo navíc, pokuste se zhubnout. Na začátku roku vás potrápí zažívání, možná to bude důsledek přemíry jídla a alkoholu, které jste zkonzumovali během svátků. Na jaře pocítíte únavu, více odpočívejte a dopřejte si alespoň krátkou dovolenou. Na konci roku vás trochu potrápí průdušky, ale pokud zůstanete pár dnů v posteli, nemoc bude bez následků. Psychická nepohoda a stresy se mohou odrazit na vašem zdravotním stavu, proto si zapamatujte, že klidná mysl je půl zdraví.

Láska a vztahy

V roce 2019 je pro vás důležitá láska a vztahy, prožijete různé situace – jednou nahoře, jednou dole. Důležitá je komunikace s partnerem a jak dalece budete schopni stanovit si pravidla ve vzájemném soužití. Nevyvolávejte zbytečné hádky, neuzavírejte se do sebe, ale komunikujte. A nezapomínejte, váš partner vám nepatří! Pokud máte mimomanželský vztah, hrozí jeho prozrazení. Zvažte, zda chcete svým nejbližším ublížit. Pro osamělé Štíry se nabízí spoustu příležitostí k seznámení, zvláště letní prázdninové měsíce jsou jako stvořené pro nalezení ideálního protějšku. V druhé polovině roku bude optimální čas na to, dát si do pořádku vztahy se sourozenci a se širší rodinou. V tomto roce můžete potkat i řadu zajímavých lidí, navázat kontakty, které vám pomohou i v oblasti práce a kariéry a mohou vás nasměrovat k tomu, co opravdu chcete.
 
Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Na co si máte dát pozor v roce 2019?

Dejte si pozor na hádky, konflikty a zbytečné nepříjemnosti. Žijte realitou a nevytvářejte si zbytečné domněnky.
 

Co vám rok 2019 přináší?

Rok 2019 nebude nic pro váhavé jedince, kteří čekají, jak vše dopadne. Bude záležet na každém, jak se ke svému životu postaví.


Štír - horoskop na rok 2019Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 



Roční horoskop na rok 2019:

Roční horoskop na rok 2019 - Beran

Roční horoskop na rok 2019 - Býk

Roční horoskop na rok 2019 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2019 - Rak

Roční horoskop na rok 2019 - Lev

Roční horoskop na rok 2019 - Panna

Roční horoskop na rok 2019 - Váhy

Roční horoskop na rok 2019 - Štír

Roční horoskop na rok 2019 - Střelec

Roční horoskop na rok 2019 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2019 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2019 - Ryby



Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !