Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stolní kalendáře České televize na rok 2009

22. 09. 2008 | Knižní tipy
Stolní kalendáře
na rok 2009
Cena: 79,- Kč
Vydala: Edice ČT



Kluci v akci

Kuchařina je láska, která se pro mnohé stala profesí. Pro ostatní je kromě potřeby nutné k přežití i oblíbeným koníčkem. Proto promlouvám k těm, kteří máte s jídlem jistý milostný poměr...

S narůstajícím počtem příznivců pořadu Kluci v akci jsme si dovolili odvážnější výpravy za gastronomií. Otevřeli jsme dveře do daleké Indie, pokračovali hledáním původních chodských receptů nebo jsme zabloudili do středověku, vyrazili do slovenský Tater či zkusili, jak chutná Francie.
Kluci v akciTo vše a mnohem víc najdete na stránkách tohoto kalendáře. Nezapomínejte, že poctivou domácí kuchyni nic nenahradí.

Dobrou chuť vám v tomto roce přejí tvůrci pořadu Kluci v akci a Edice ČT.


Čtěte také:
Nová kuchařka Kluci v akci 4
Nová kuchařka Kluci v akci 3
Kluci v akci vydali: Jak chutná Andalusie - „fenomenalmente“
Lechtivé vaření-láska začíná v kuchyni


Sama doma 2009Sama doma

V nové tváři kalendáře Sama doma naleznete oblíbené recepty, které jsme si vyzkoušeli přímo v našem vysílání, rady našich pravidelných hostů, recepty na čaje bylináře Pavla Váni, rady o správném kojení nebo cvičení s miminky, dozvíte se, kdo je hodinový manžel nebo jak mít stále krásné ruce.
Zkrátka je pro vás připraveno to nejlepší a věříme, že pořad Sama doma bude takto s vámi, i když nebudete zrovna sledovat televizní obrazovku.


Hledání ztraceného časuHledání ztraceného času

Pořízením tohoto kalendáře vydáváte se na celý jeden rok do časů, kdy ještě v Praze zamrzala Vltava, kdy se z tramvají dalo vyskakovat za jízdy, kdy nejbližší mafiáni nacházeli se až na Sicílii, kdy neexistovali tiskoví mluvčí, kdy se lidé dobrovolně a nadšením zúčastňovali průvodů, kdy kouřící komíny byly symbolem pokroku, kdy nároky na bydlení byly nesrovnatelně skromnější, kdy telefon, telegraf a dálnopis byly vrcholem komunikace, kdy soudy soudily téměř na počkání, kdy listonoši doručovali poštu dvakrát denně, kdy ...

Takových rozdílů mezi současností a dobou před sedmdesáti či osmdesáti lety našlo by se ještě stokrát víc. Je to logické, všechno se neustále vyvíjí, technika kráčí mílovými kroky kupředu, snad jenom ty mravy se nelepší...

Všechny rozdíly mezi dříve a nyní můžete si už téměř osmnáct let, týden co týden, sami nacházet a uvědomovat při sledování dokumentárního cyklu České televize „Hledání ztraceného času“.

Ostatně, o tématické šíři „Hledání“ se můžete přesvědčit i při obracení listů v tomto kalendáři. Ať každý z těch třiapadesáti týdnů roku 2009 vám přinese jen radost a pohodu!


KalendáriumKalendárium

„Vzpomínky jsou jediný ráj, ze kterého nemůžeme být vypuzeni,“ napsal básník Jean Paul. Možná proto tak rádi vzpomínáme. Na lidi, které jsme potkali, místa, která jsme poznali, události, které nás poznamenaly. A také si rádi připomínáme lidi, které jsme osobně nepoznali, ale kteří ovlivnili naše životy. Tím, co vymysleli, vynalezli, objevili či udělali. Od počátku existence lidstva bylo těch moudrých, odvážných a vynalézavých nebo jen nádherně hravých bezpočet. Díky nim jsme se dostali tam, kde dnes jsme, díky nim je náš život bohatší. V České televizi si je v pořadu Kalendárium týden co týden připomínáme. Ty, jejichž jména jsou stále živá, ale i ty, na které se v průběhu staletí, někdy jen během několika málo let, neprávem zapomnělo...


ObjektivObjektiv

Právě vám, kteří rádi cestujete, zajímáte se o svět za hranicemi naší země, chcete poznávat nové horizonty, a to vše s Objektivem, s nejstarším a s jedním z nejsledovanějších cestovatelských magazínů, přináší Česká televize, Edice ČT nový stolní kalendář Objektiv 2009.

Jsme opravdu rádi, že do nového roku 2009 vstupujete právě s kalendářem Objektiv. Je to dobrá volba. Pro následujících 365 dní budete mí na svém stole malé okno do velkého světa. Hodně štěstí na cestách v roce 2009!

V České televizi, Edici ČT kromě stolního kalendáře vyšla k pořadu kniha Objektiv má 20 let, Objektiv z USA a vydali jsme knihu Objektiv z Ruska.



Více informací se dozvíte také na oficiální webových stránkách eshopu České televize.


ZUZI
Chytrá Žena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !