Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stopy života - 10. díl - Nejhorší zánět

13. 03. 2015 | Televizní tipy
Nové díly nejlépe obsazeného původního českého seriálu současnosti! Osm silných příběhů z prostředí psychiatrické léčebny inspirovaných skutečností a praxí psychiatra Jana Cimického v podání těch nejlepších.

Stopy života - 10. díl - Nejhorší zánět:


Příběh uznávané lékařky ORL Polákové (Tereza Brodská), která je na poli pracovním chápána jako kapacita oboru, doma se však setkává s ponižováním a psychickým terorem stran psychopatického manžela (Pavel Soukup), jehož cílem je připravit svoji ženu o sebevědomí, čest i děti. Pohled do domácnosti Polákových ukazuje, jak také může vypadat domácí násilí. Poláková čelí psychickému teroru, který svojí brutalitou předčí násilí fyzické.

Stopy života - 10. díl - Nejhorší zánětHerci účinkující v 10. dílu seriálu Stopy života:


Pavel Soukup, Luba Skořepová, Dalimil Klapka, Dagmar Bláhová, Aleš Cibulka a další

O seriálu Stopy života:


Mahulena Bočanová, Tereza Brodská, Zuzana Bydžovská, Aleš Cibulka, Milan Kňažko, Marián Labuda, Petr Nárožný, Pavlína Němcová, Eva Pilarová, Chantal Poullain, David Prachař, Linda Rybová, Zdena Studenková, Michal Suchánek, Petr Štěpánek, Marek Taclík, Zdeněk Žák – to je jen zlomek těch, kteří v nových příbězích ztělesnili události, jež se skutečně staly. Sledovat budeme i pokračování osudu primářky psychiatrie v podání Kateřiny Brožové, jejího manžela Marka Vašuta a rodičů Ladislava Freje a Kateřiny Macháčkové.

Stopy života spojují životní příběhy pacientů psychiatrie s osudy jejich lékařů. Doktorka Lýdie Kellerová (Kateřina Brožová) po tragické smrti kolegyně Vernerové (Ivana Andrlová) přijímá na oddělení nového mladého lékaře Walka (Aleš Cibulka). Kellerová také absolvuje první rozvodové stání a sleduje, jak se Keller (Marek Vašut) všude veřejně chlubí svojí milenkou (Kristýna Hrušínská). Ředitel nemocnice Žáček (Oldřich Navrátil) odchází do důchodu a výběrového řízení se účastní i primář gynekologie Viktor Weiss (Tomáš Magnusek) a podporu primářů řeší i s Kellerovou. Ta ale Weisse nepodpoří, protože si pamatuje jeho chování k manželce (Kristýna Fuitová).

10. díl nového seriálu Stopy života
můžete sledovat již dnes 13.3. 2015 od 20:10 na TV Barrandov.


Zdroj, foto: TV Barrandov

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Stopy života - 10. díl - Nejhorší zánět:

Stopy života - 10. díl - Nejhorší zánět
Stopy života - 10. díl - Nejhorší zánět
Stopy života - 10. díl - Nejhorší zánět
Stopy života - 10. díl - Nejhorší zánět
Stopy života - 10. díl - Nejhorší zánět
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice