Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Stopy života - rozhovor s Janem Kačerem

2. 12. 2014 | Úspěšní lidé
Stopy života mají dvě dramaturgické linky. První je vždy příběhem osoby, již nepříjemné životní události zavedly na psychiatrické pracoviště,  druhá mapuje život a práci lékařů na psychiatrii, kteří danou osobu vyšetřují. Hlavní dějovou linkou seriálu je pak osobní i profesní život primářky psychiatrie Lýdie Kellerové a jejího manžela Marka v podání Kateřiny Brožové a Marka Vašuta.

Stopy života: Rozhovor s Janem Kačerem
alias Otakarem Kainarem:


Jaká je Vaše role v seriálu Stopy života?

Hraju otce Ivaně Andrlové, univerzitního profesora. Mám skvělou partnerku, paní Valentinu Thielovou, kterou dlouhá léta obdivuji. Ale až nyní jsme si začali tykat. V seriálu jsme kontroverzní dvojice, nejsme rozvedení, ale žijeme odděleně a na dálku se rozčilujeme. Mnoho natáčení nemáme, a tak se musíme pořádně snažit, abychom v těch několika málo záběrech vynikli.

Stopy života - rozhovor s Janem KačeremJak zvládáte dojíždění za natáčením z Prahy do Náchoda?

Jezdíme spolu autem právě s Valentinou Thielovou, leccos tam semeleme, leccos se o sobě dozvíme. Nikdy dříve jsme spolu nehráli, pořád jsme se míjeli. Ale o paní Valentině jsem věděl, vždycky na mě působila tak vznešeně, aristokraticky až odmítavě. Až tady jsem pochopil, že to není pravda, je hrozně fajn. A má smysl pro srandu.

Nezačne Vaše žena Nina Divíšková žárlit?

Že by moje žena na mě začala žárlit? To by bylo velké vítězství! Ale myslím, že se mi nepodaří v ní vzbudit takové vášně. To si myslím, že opravdu nehrozí.

Jedna z natáčecích scén se odehrává v krematoriu, jak to snášíte?

Nemám rád natáčení v krematoriu. Vím, že se to jinak udělat nedá. Lidé si to možná neuvědomují, mají pocit, že jsme jenom takoví šašci, ale na mě to tady doléhá. Není mi to příjemné. Raději bych točil v parku.

Nový seriál Stopy života můžete sledovat
každý pátek vždy od 20:10 na TV Barrandov.


Zdroj, foto: TV Barrandov

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !