Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Strašidlo pod umyvadlem

18. 03. 2015 | Domácnost
-Komerční sdělení-

Ceresit Stop Plísni„Strašidlo, mamíííííí, strašidlo.“, ozývala se má malá dcera z koupelny. Překvapilo mě to, většinou si nevymýšlí a navíc má pro strach uděláno. Zamířila jsem do koupelny, abych se na „strašidlo“ podívala. Péťa stála na své židličce u umyvadla, kartáček v ruce a druhou rukou ukazovala pod umyvadlo. Za skříňkou s prádlem vykukovala jakási lehce šedavá šmouha připomínající tvarem ducha. Ponořila jsem se pod umyvadlo, na stěně začínala růst plíseň. Jak je možné, že jsem si toho nevšimla? Společnými silami s manželem se nám podařilo skříňku od zdi posunout a odkrýt tak plíseň v celé své „kráse“. Co s tím? Kde se vzala? Vždyť se snažím vše udržovat v maximální čistotě?

Koupelna je místo, kde se do vzduchu dostává během sprchování, mytí, praní či sušení prádla velké množství vody. Orosená okna či zrcadla jsou projevem vysoké vzdušné vlhkosti. Voda se sráží na chladných hladkých plochách. Příliš vlhký vzduch vytváří ideální podmínky pro růst a vývoj plísní a roztočů. Plísně na počátku nejsou vidět. S postupem času se rozvinou zejména na místech, kde neproudí vzduch a drží se tam vyšší vlhkost. Plesnivé  mapy často nalezneme pod vanou, v rozích, nebo za nábytkem.

Plísně dokážou napáchat obrovské škody na majetku, ale i na zdraví. Plísně společně s roztoči patří mezi nejčastěji se vyskytující alergeny. Některé plísně mohou způsobovat zažívací problémy, bolesti hlavy nebo dokonce dýchací obtíže a astma. Plísně potřebují ke svému životu vyšší vlhkost. Proto je v bytě nejčastěji nalezneme v koupelnách, kuchyních či ložnicích.

sprej Ceresit Stop PlísniJak se zbavit těchto nevítaných škůdců?


Když se plísně vyskytnou, je nutné je nejdříve odstranit. Pro odstranění plísní můžete použít například sprej Ceresit Stop Plísni, který spolehlivě plísně zničí. Novinka, Ceresit Stop Plísni Koupelna čistí, dezinfikuje a odstraňuje plísně a bakterie v koupelnách, vanách, sprchových koutech, keramických obkladech, v bazénech, na stěnách v místnostech i ve sklepích. Je vhodný na odstranění plísní z obkladů, dlažeb, spár, silikonů a jiných povrchů. Díky praktickému rozprašovači jej můžete okamžitě použít.  Přípravek nastříkejte na povrch (ze vzdálenosti 3–5 cm), počkejte 5–10 minut a pomocí hadříku nebo kartáče plíseň setřete. Pokud je potřeba, aplikaci opakujte. Zbytky přípravku opláchněte vodou (kromě stěn a zdí).

Zničení plísní je ovšem jen první krok, následně je nutné zamezit jejich dalšímu rozvoji. Nenechte se zmást, jestliže je nevidíte. Často se skrývají v nejtemnějších koutech. Prvním signálem jsou již zmiňovaná rosící se okna nebo zrcadla. Plísně totiž potřebují vyšší vlhkost. Proto je nutné udržet doma vlhkost vzduchu na optimální úrovni. Pomáhá krátké intenzivní větrání. Což je ovšem problém. Tím nám uniká drahé teplo do okolí. Další možností je pohlcovač vlhkosti.


Ceresit stop plísni AeroCeresit Stop Vlhkosti Aero 360o snižuje vlhkost vzduchu a pohlcuje zápach v jednom kroku. Revoluční tvar přístroje a tablety umožňuje maximálně využít celou plochu tablety. Její členitá struktura a otvor uprostřed využívá proudění vzduchu okolo i uvnitř tablety a tak je pohlcování nadměrné vlhkosti účinnější. Tableta je složena ze speciálních krystalů, které nasávají okolní nadměrnou vlhkost a přetvářejí ji v tekutinu, tím se tableta postupně rozpouští. Tekutina se shromažďuje ve spodní části přístroje. Jedna tableta vydrží pracovat cca 1 – 2 měsíce (podle velikosti místnosti a vlhkosti). Po úplném rozpuštění můžete zakoupit tablety náhradní. Kvalita je zaručena použitím originálních tablet a přístroje, protože funguje jako celek.

Nový Ceresit Stop Vlhkosti Aero 360o má univerzální bílou barvu v kombinaci se stříbrnou a proto se hodí do jakéhokoliv interiéru.

Zdravé prostředí u vás doma je alfou a omegou zdravého života.
www.stop-vlhkosti.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Strašidlo pod umyvadlem:

Strašidlo pod umyvadlem
Strašidlo pod umyvadlem
 



Komentáře
« Předchozí   1…   11   12   13   14  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Prima, vyzkouším!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles