Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Střelec - roční horoskop na rok 2019

28. 12. 2018 | Horoskopy

Střelec (23. 11. - 21. 12.)


Horoskop na rok 2019 vám předpovídá poměrně úspěšný rok, který se ale neobejde bez vaší zvýšené aktivity. Měli byste činorodě pracovat na všem, co chcete ve svém životě zlepšit - ať už se to týká vztahů, osobního rozvoje, práce apod. Rok 2019 vás donutí ohlédnout se a rekapitulovat vše, čeho jste dosáhli. Bude to také rok důležitých rozhodnutí a ujasnění si toho, co vlastně chcete. Během roku se můžete těšit na nové příležitosti a šance, které vás potkají. Mějte proto oči otevřené a dívejte se na svět jako na jednu velkou příležitost. Rok 2019 bude rokem, kdy se vám může podařit nemožné.
 


Střelec - roční horoskop na rok 2019


Práce

Jste znamením ohně a máte v sobě velké množství energie a vitality. Rok 2019 přinese do vašeho života pevnější řád a mnoho nových šancí, planety budou příznivě nakloněny všem pracovním iniciativám. V tomto roce se budete těžko smiřovat jen s pouhým postavením zaměstnance, ale budete směřovat vzhůru. V souvislosti s tím budete uvažovat o zkvalitnění vašeho vzdělání. Jestliže někteří z vás plánují změnu zaměstnání, v prvních měsících roku je ten správný čas. Pokud se rozhodnete podnikat, neodkládejte to a nebojte se požádat o radu.

Peníze

Za svojí snahu a pracovní úsilí si vždy necháte patřičně zaplatit. V roce 2019 budete mít poměrně slušné příjmy, ale také hodně výdajů. Rozhodně byste ale neměli příliš utrácet, rozumnější je mít vždy něco stranou na horší časy. Buďte opatrní na investice, nenechte se natlačit do něčeho, k čemu již od počátku nemáte důvěru. Držte se zdravého selského rozumu, nebyli byste prvním Střelcem, který nerozumným a riskantním způsobem přišel o svoje úspory. Rok 2019 nebude nakloněn ani půjčkám, které vám mohou pořádně zkomplikovat život. Také se nenechte svést k unáhleným sázkám, tento rok vám štěstěna přát nebude.
 

Zdraví

Začátkem roku vás trochu pozlobí zdraví, a to především klouby a pohybový aparát, ale pomohou vám zdravotní cviky a pravidelný pohyb. V jarních měsících můžete prodělat virózu. Podzim může nastolit problémy se zažíváním, zvláště u jedinců, kteří nerespektují zásady zdravé výživy a přehánějí to s alkoholem, kávou a dalšími povzbuzujícími prostředky. Během roku si udělejte více času na odpočinek a aktivní relaxaci. Napjaté postavení planet čekejte v červnu a po celý červenec, dejte si pozor na úrazy a nehody na cestách a zbytečně neriskujte. Konec roku je nevhodnější doba na delší dovolenou, odpočinete si, srovnáte si myšlenky v hlavě a stanovíte si své cíle.

Láska a vztahy

Začátkem roku budou doznívat problémy z předešlého roku a rozjitřené rodinné poměry se začnou pozvolna stabilizovat. Květen je měsícem lásky, a pro vás to bude platit to doslova. Budete vyzařovat osobní kouzlo a zatoužíte po dobrodružství. Náhoda vám přihraje do cesty vaší první lásku a ač je to už dávno zavřená kapitola, pěkně to s vámi zacloumá. Pokud jste nezadaní, je to pro vás jistě potěšující zpráva, ale pokud žijete ve spokojeném vztahu a chcete flirtovat jen pro zábavu, je to velké riziko. O to větší, že to bohužel neutajíte a vzniknou vám veliké problémy. Vaše rodina vás po celý rok bude potřebovat, rozdělte svou pozornost rovnoměrně mezi její členy tak, aby se nikdo necítil odstrkovaný. Pravděpodobně se budete muset postarat o nejstaršího člena rodiny, který náhle onemocní.
 
Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Co vám rok 2019 přináší?

Vzniklé problémy se naučte řešit hned, nenechávejte jim volný průběh a nemyslete si, že se to samo „nějak“ urovná a vyřeší.
 

Co je pro vás v roce 2019 nejdůležitější?

Nepolevujte a předsevzetí, která jste si na začátku roku dali a se snažte je splnit. Více důvěřujte svým schopnostem!


Střelec - horoskop na rok 2019Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 



Roční horoskop na rok 2019:

Roční horoskop na rok 2019 - Beran

Roční horoskop na rok 2019 - Býk

Roční horoskop na rok 2019 - Blíženci

Roční horoskop na rok 2019 - Rak

Roční horoskop na rok 2019 - Lev

Roční horoskop na rok 2019 - Panna

Roční horoskop na rok 2019 - Váhy

Roční horoskop na rok 2019 - Štír

Roční horoskop na rok 2019 - Střelec

Roční horoskop na rok 2019 - Kozoroh

Roční horoskop na rok 2019 - Vodnář

Roční horoskop na rok 2019 - Ryby



Autorka ročních horoskopů:


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !