Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stříbrné vánoční dny – tradiční vánoční veletrh opět prozáří Letňany

1. 12. 2010 | Výstavy

Příležitost pořídit vánoční dárky originálně a na jednom místě nabídne již podruhé veletrh Stříbrné vánoční dny, který se uskuteční ve dnech 9. až 12. prosince v Pražském veletržním areálu Letňany. Letošní akce navazuje na loňský úspěšný premiérový ročník veletrhu – Stříbrné vánoční dny, který sklidil mimořádný úspěch u návštěvníků i vystavovatelů. 


Vstupenka ZDARMA

v závěru článku !


Společnost ABF věří, že zde vzniká nová vánoční tradice, které opět potěší a dokreslí příjemnou vánoční atmosféru v pražské metropoli. V letošním roce se představí především výrobci a výhradní dovozci, kteří nabídnou kvalitní, originální a různorodé zboží za příznivé ceny. Velkou předností veletrhu proti běžným nákupním centrům je právě originalita a výhodné ceny přímo od výrobců a samozřejmě možnost pořídit dárky pro celou rodinu během jednoho dne a na jednom místě.

 

Nákupy zpestří bohatý doprovodný program

Stříbrné vánoční dnyJediná návštěva výstaviště  zajistí rodině kompletní vánoční přípravy i nákupy včetně zábavy. A opravdu bude na co se těšit. Vánoční atmosféru celého veletrhu zajistí pestrý doprovodný program.

Návštěvníky čeká například Soutěž o nejkrásnější vánoční stromek. Vánoční stromky budou dekorovány profesionálními aranžéry a floristy. Nejhezčí stromek vybere jak odborná porota, tak i sami návštěvníci veletrhu. Malé návštěvníky jistě potěší Soutěž o nejkrásnější dětský obrázek rodiny Sněhulákových. Doprovodná výstava dětských obrázků z mateřských i základních škol bude hodnocena právě návštěvnickou anketou. Na venkovní ploše budou vaše smysly svádět tradiční vánoční stánky, u kterých se nejen občerstvíte, ale nakoupíte i krásné vánoční nezbytnosti, jako jsou ozdoby, svícny, františky a další drobnosti.

 

Vánoce jsou svátky radosti pro všechny

Vánoce jsou svátky, ze kterých by se měli radovat úplně všichni. Proto jsme připravili STROM SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ, kde mohou vystavovatelé i návštěvníci klást dárky pro děti z dětských domovů. Ozdoby na tomto stromě budou právě od dětí, které o Vánocích potřebují naši podporu. Pro všechny nadšence českého řemesla bude připravena Výstava řemeslného umu, kde řemeslníci předvedou své umění a ukáží mnoho z tradic staročeských Vánoc. V neposlední řadě se můžete těšit na rychlokurz dárkového vánočního balení, kdy vás profesionální aranžérka zasvětí do tajů zhotovení působivého vánočního dárku pro vaše blízké.

 

Kvalitní zboží i od předních českých výrobců

Stříbrné vánoční dnyNa výstavě se představí např. české firmy s pletenými výrobky, bavlněnými žakárovými tkaninami atd. Slečny a paní potěší drobný dárek z Kaštanového krámku. Šikovní řemeslníci nabídnou originální ručně vyráběné šperky, ručně malované sklo i atypické šperky a výrobky z lepenky.

 

Snadno a rychle do PVA Letňany

Výhodou Pražského veletržního areálu v Letňanech je jeho snadná dostupnost autem i městskou hromadnou dopravou. Parkování pro hosty Stříbrných vánočních dnů je navíc zajištěno zdarma, k dispozici bude 3000 parkovacích míst. 


Zde si můžete ZDARMA stáhnout a vytisknout  (černobíle) volnou vstupenku na tento veletrh:   VSTUPENKA  (75 kB)



Zdroj: Vánočnídny.cz


Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík taky bych brala vstupenku do Brna, chtěla bych se zeptat jestli by na mou vstupenku mohla jít dcera, která je v Praze....díky za odpověďSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
zase dalekoSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
proč jenom Pražáci, Brno je přece lepší.
Obrázek uživatelky
profil
takové šikovné vstupenky i do Brna?
Obrázek uživatelky
profil
bych se přimluvala za nějaké vstupenky do jiných městSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles