Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

STYL A KABO - módní maratón v Brně

4. 02. 2008 | Výstavy
Pravidelně v únoru se koná jarní ročník Mezinárodních veletrhů módy Styl a Kabo. Letos se toto významné setkání odborníků v módním průmyslu koná 13. až 15. února 2008.

V areálu brněnského výstaviště budou k vidění trendy a novinky pro nadcházející sezónu s důrazem na podzim 08/ zima 09. Na stáncích veletrhů Styl a Kabo se představí téměř 800 značek z 25 zemí. Silným lákadlem jsou nejen expozice vystavovatelů, ale také nabitý, profesionální doprovodný program. V pavilonech budou doslova k osahání nainstalována trendová fóra nebo např. ukázky z tvorby studentů odborných škol - Mladý módní návrhář obuvi. V neposlední řadě jsou připraveny módní přehlídky, jejichž kvalita je potvrzena stálým zájmem firem i módních designérů. 31. ročník jich během tří dnů přinese třicet šest.

STYL A KABO - módní maratón v Brně Na Slavnostním zahájení proběhne módní show španělského návrháře Manolo Odriozola, inspirativní kolekce OP Prostějov, přehlídka MAMMA HELP sdružení pacientek s rakovinou prsu, kolekce „Umíme žít naplno“, kterou připravili ve spolupráci s návrhářskou dvojicí alešbáry, ale také kreativní modely studentů Vyšší odborné školy oděvního návrhářství v Praze z materiálů členských firem ATOK. Tak se celý koloběh odstartuje.

Budou následovat přehlídky denní i večerní. Na molech bude prezentováno spodní prádlo a plavky. Uvidíte konfekční kolekce vystavovatelů od klasické módy po večerní. Téměř 50 modelek a modelů předvedou obuv i kabelky a nejnovjejší kolekce módních návrhářů.

STYL A KABO - módní maratón v Brně Se Stylem a Kabo jsou neodmyslitelně spojeny soutěže pro budoucí návrháře GREEN DESIGN a prestižní soutěž pro módní designéry TOP STYL DESIGNER. Každý den veletrhů od středy do pátku bude možné obě soutěžní přehlídky kolekcí návrhářů shlédnout ve Fashion Show Hall. Finálové zápolení soutěže TOP STYL DESIGNES čeká na Ondřeje Adámka(ČR), Anca Groza (RU), Petru Balvínovou (ČR), Crăiţă Alina-Diana (RU), Jiřinu Polákovou (ČR), Zuzanu Sedmidubskou (ČR), Magdu Vachunovou (ČR) a Veroniku Vašátkovou (ČR). Tentokrát se po dlouhé době nedostal do nominace slovenský návrhář. Ve finále soutěže mladých návrhářů z českých a slovenských středních škol - GREEN DESIGN má ale Slovensko silné zastoupení.


Praktické informace pro návštěvníky veletrhu STYL a KABO:
Otvírací doba:
13. - 14. února 2008 - od 9.00 do 18.00 hodin
15. února 2008 - od 9.00 do 17.00 hodin
Kde: Brno, výstaviště

Vstupné:
Celodenní vstupné – registrační: 180,- Kč vč. DPH
Celodenní vstupné - bez registrace: 300,- Kč vč. DPH
Dvoudenní vstupenka – registrační: 280,- Kč vč. DPH
Pozvánky na veletrh pro VIP klienty: 70,- Kč vč. DPH
15. 2. 2008 veřejnost: 180,- Kč vč. DPH
15. 2. 2008 školy: 70,- Kč vč. DPH


STYL  A KABO - módní maratón v Brně STYL  A KABO - módní maratón v Brně














Doprovodný program STYL a KABO


13. 2. 2008 - Ošetřování a údržba usňových výrobků a inteligentních textilií
14. 2. 2008 - Módní trendy - dámská a pánská konfekce

Denní módní přehlídky 13.–15. 2.
STYL DESSOUS SHOW - módní přehlídka kolekcí prádla
STYL DESSOUS TRENDY – módní přehlídka trendů v prádle
STYL KABO SHOW - módní přehlídky kolekcí oděvů a obuvi
KABO FÓRUM SHOW - módní přehlídky kolekcí obuvi
atd.

A na závěr naší pozvánky bombnónek pro labužníky. Na 13. 2. v 19:00 je připraven večer s názvem INTERNATIONAL FASHION SHOW. K vidění budou kolekce pręt-ŕ-porter designerů z tuzemska i zahraničí a bude také předáno prestižní ocenění TOP STYL DESIGNER únor 2008. Tuto jedinečnou módní show si nenechávají ujít ani významné osobnosti z módního a kulturního života. Celý večer moderuje Tomáš Hanák.


Více informací naleznete na webových stránkách veletrhu STYL a KABO.

Foto: Styl a Kabo, Vladimír Zemánek

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !