Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Styl jako stvořený pro podzim a zimu

16. 11. 2017 | Trendy
-Komerční sdělení-

Ačkoliv podle kalendáře venku oficiálně vládne podzim, neznamená to, že bychom šedavým a tmavým tónům měly podlehnout i v rámci našich šatníků. Právě naopak, v tomto chmurnějším z ročních období bychom se měli snažit zachovat veselost a svěžest. Nevíte, jak na to? Přinášíme vám několik jednoduchých tipů.


Naučte se vrstvit


Vrstvení je praktické nejen s ohledem na rozdílnost mezi ranními a odpoledními teplotami, ale můžete díky němu ve svém podzimním šatníku ještě chvíli udržet i letní kousky.  Nebojte se kombinovat odlišné materiály. Obujte si podzimní boty k lehké splývavé sukni nebo si oblečte letní maxi šaty a k nim teplý svetr a krátkou koženou bundu. Uvidíte, jak tyto na první pohled různorodé prvky k sobě skvěle pasují a navíc ještě více podtrhnou vaši ženskost.

nový Lenor

Kombinujte


Podzim je sám o sobě plný šedivých a tmavých dní. Proč tedy tlumené, tmavé bary v našich šatnících?  Zapomeňte na ně a oblečte se do pestrých vzorů a veselých kombinací. A když přesto budete na tmavém prvku trvat, zkuste jej zkombinovat s něčím výraznější. Co třeba tmavý svetr ke kalhotám s grafickým prvkem?

Zesvětlete paletu barev ve vašem šatníku


Úplně nejjednodušším řešením, jak se poprat s podzimní šedostí, je změnit barvy ve vašem šatníku. Víte, které jsou těmi vašimi? Jaký jste barevný typ – jaro, léto, podzim nebo zima? Ať už patříte do kteréhokoliv kategorie, zkuste na podzim zkombinovat pastelové barvy s barvou lesních bobulí nebo černou. Uvidíte, že jemné barevné tóny dodají vašemu outfitu na veselosti a budete rozhodně nepřehlédnutelná.

A ať už budete na podzim a v zimě dělat cokoliv, dbejte na to, aby vaše oblečení bylo vždy svěží. Lenor představuje novou kolekci aviváží Inspired By Nature, která obsahuje tři jedinečné, dlouhotrvající vůně inspirované svěží přírodou, konkrétně mořským pobřežím, zahradou a parkem. 

Lenor Inspired by Nature – Shea Butter – pečující vůně inspirovaná výtažkem ze semen Máslovníku afrického – bambuckého másla. Bílé pižmo a jantar vytvářejí sametový dotek na vašem oblečení.

Lenor Inspired by Nature – Deep Sea Minerals – svěží a uklidňující vůně s mořskými elementy inspirovaná ostrovy ve Středozemním moři.

Lenor Inspired by Nature – Silk Tree Blossom – strhující vůně inspirovaná okrasnou květinou Albízií růžovou. Příjemné dřevité elementy poskytují jemný pocit na vašem oblečení.

Doporučená maloobchodní cena aviváží Lenor Inspired by Nature je 69,90 Kč (750 ml), 119,90 Kč (1380 ml). Cena se může u jednotlivých prodejců lišit.

aviváže Lenor



















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Styl jako stvořený pro podzim a zimu:

Styl jako stvořený pro podzim a zimu
Styl jako stvořený pro podzim a zimu
Styl jako stvořený pro podzim a zimu
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles