Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Stylová sluchátka jako módní doplněk

24. 08. 2014 | Zajímavosti
Také patříte mezi ty, které bez iPodu nebo mobilu s mp3 přehrávačem nedají ani ránu?  V takovém případě pro vás máme několik tipů na stylový poslech v podobě designových sluchátek, které si zamilujete na první pohled. Krásný a originální design proniká téměř do všech sfér.

Pozadu nezůstávají ani výrobci značkových a vysoce kvalitních sluchátek. Sluchátka poutají nejen svým designem, ale především také kvalitou zvuku. Ať už posloucháte hudbu cestou do práce, při běhu či venčení psa, vždy můžete vypadat skvěle a šik. Vybírat můžete z nejrůznější škály barev a velikostí.

Velká sluchátka vám zajistí kvalitní poslech a jsou absolutním hitem. Pokud ale máte raději věci, které vám nezaberou příliš místa ve vaší kabelce, tak sáhněte po klasických peckách do uší. Jsou skladné a ocení je ty ženy, které nechtějí na první pohled působit příliš nápadně. Vhodně zvolená sluchátka navíc můžou posloužit jako skvělý módní doplněk.

Stylová sluchátka jako módní doplněkStylová sluchátka jako módní doplněk















Zdroj, foto: Euronics.cz

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !